RiSK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu kadar server var bu kadar işi bilen insan var neden birinizde kalkıp Osmanlı öğelerini içeren bi shard açmıyosunuz ?? adamlar (gevurlar) tariherindeki en ufak olayı nesneyibile kullanırken biz (keşke anlasam ) neden yapmıyoruz bu kadar büyük bi tarihin sonrasıyken ?? (Lütfen mazur görün uo script hakkında bilgim yok eğer yapılması imkansız bişiyse hepinizden özür diliyorum) Saygılar..
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tam olarak ne yapılmasını ıstedıgını anlamadım ?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
Core Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yapilabilir.. cok da eglenceli bir shard olabilir.. eger bunun icin bir takim kurulursa ben direk host ediyorum bu projeyi! Bkz: http://forum.paticik.com/view.php?id=90167
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben annadım aslında pekte zor değil ama baştan uygun bi harita gerekir bence.. lord british in kalesinin adını topkapı sarayı yapmakla pek gerçekçi olmaz bence..
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Yok eger harıta yapılmadanda yapılır o ingiltereyi osmanlılar almıs...[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
RiSK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yok yaw öle diil mesela silahların isimleri deişebilir sınıflar deişebilir mesela -akıncı-levent-timarlı sipahi-yeniçeri - bilmemne bilmemne işte lord british Fatih olabilir chaos lar haçlılar olabilir (kimse chaos olmayabilir :D ) ne bilim işte Bizim derdik hiç yoktan .
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yakında türkiye haritasi üzeirnde map açılırsa üzerinde uygulanır :) suriye cephesi zauh :D[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk| rqm
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Osmanlıların basına gecen son padisahlar akıllı davransalardı en 1 asırdaha ayakta kalırlardı... :) İngiltereyi almaktan kolay ne var :P[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 staff yerinede divan kurulu falan olur lol olursa harbiden guzel olur[signature][hline]abi imzam yok parmak bassam olurmu ?
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 kim ne derse desin uygun bi harita olmadan olmaz
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 o uygun harıta kolay kolay sıgcak bır harıta olsa :D osmanlı okadar buyuk bır harıta ıcındeydiki :)[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
RiSK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: pozitiff, 24 Eylül 2004 17:30 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin uygun bi harita olmadan olmaz Neden?
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 saçma olurda o yüzden.. hem kolay bişey istiosan lord british in adını fatih yap brit in ismini istanbul yap olsun bitsin ama ciddi adam gibi birşey istiyorsan harita şart
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 böyle bir shard wardı zaten ottoman empire olarak açılmıştı verdatasında dahi osmangazi den tutun bir çok kişinin resimleri vardı ama kapandı . Kapandığında ise kullanıcılarını bizim sisteme aktardık destek olabilme adına ve sağolsun oranın owner ve adminleride bizimle çalışmayı kabul ettiler beraber güzel işler başaracağımıza eminim ki ottomanda gayet iyiydiler.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Her size anlamsiz gelen mesaja 'post kasmak' damgasini yapistirmayin, insanin aklina 'yarasi olan gocunur' lafi geliyor. Bunun yaninda 'bilincli kullanici' ile 'kendini mod zanneden saldirgan kullanici' ayrimini da iyi yaparsaniz daha da memnun oluruz. [edit: butun gereksiz mesajlari da sildim, herkes cevap atmadan kendine dusen payi alsin artik. -bag][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] [Bu mesaj Baggio tarafından 24 Eylül 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 * şak şak şak* bravo baggio dermişim şaka bi yana şole bu işlerden anlayan 5-6 kişi uğraşsa sanırım 1-2 ay içinde ortaya güzel birşey çıkarılabilir .. ismi hazır : Aos Ottoman Pack V3434.0
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 aciklamasin yapmişltim ama sanirim silinmis kim ne dusunurse dusunsun mod. arkadaslari yormamak icin tekrar lamiyorum[signature][hline]abi imzam yok parmak bassam olurmu ?
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Dusuncesını Gayet Acık Ve Net olarak Belırtmıs Arkadasımız. Yapılamayacak Bır İş değil. Gayret Eden Herkez Yapabilir. Sorun Çok İyi Çalışmaya Bakıyor..[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu sene öss durumum olmasa yapardım.. aklıma yattı :D
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 biara biz düşünmüştük bunuda uğraşmadık , ama yapılırsa güzel olacağı kanaatindeyim , yetkili kadrosundada bulunurum böyle bir projenin ama kanımca osmanlı öğelerinide abartıp afedersiniz bokunu çıkarmadan yapılırsa[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :)
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 lord luk yerine efelik falan :D yani güzel şeyler olur tabi. kitaplardan araştırarak değiştirilir ve harita buyuk olmalı sonucta osmanlı cok buyuk harita olmaz demıssınız.. Hem Osmanlı cok buyuk bide bunların yanında bazı ulkelerde olmalı osmanlı kendı arasında çatışmıcak herhalde. yanında 3 5 ufak ulke olsun demı. amerika ing israil.. bunlar yeter.. şerefsizler yeter :D .. ama harbi öss olmasa uğraşırdım.... Tabi İttiat ve Terakki Partisinide yapardım. Guild olarak :D Buda Sosyalist ruhumdan geliyor :D Devrim olmadan bi şey olmaz.. Devrim Şehitleri Onurumuzdur!! [Bu mesaj Chernobel tarafından 24 Eylül 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Lone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Elan'da ottoman empire npcleri mevcut. Süper karizmatiklerdir ayrıca, öldürmek için 5-10 kişi uğraşdığımız oluyor.
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bi kere daha etapta item, dialog ve message fontları fonts.mul'dan okunuyor ve unicode görmediği için türkçe karakterleri kaybediyoruz.. dakka 1 gol 1[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bence türkiye haritası yeter ve düşman da bizans olur osmanlı tarihinin tek bir bölümü yansıtılır ve fatih in istanbulu almasıyla yeni bi harita daha koyulabilir bence gzl olr[signature][hline]-Midyat,Seyfo! -Efendim patron? -Gülün! -Hahahahah -Susun!
Öne çıkan mesajlar