icphedia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 live yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 5 dk da bir AV yapıyorlar, aslında pvp yi çok severim ama yeni haritaların yeni q larını yapmak çok zevkli olur. Hemde yavaş yavaş, hazmederek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Şu itemları değiştireyim yeni zonedan alayım yeni itemları questlerden sonra direk av ye salıyorum charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 frostmane 450 kişi sıra. free transfer olsa da bi kaç karakteri değiştirsek yeni slot açsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 loading screen'de hapis oldu char girilmiyor 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 serverlar down sanırım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bugünlerde allahtan yoğunum, girmek isteyipte giremesem iyice sinir olurdum, bir kaç güne oturur sular durulur herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sıra olayı 1 haftada normala döner,aç kurt gibi saldıryor su an herkez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Şu an lauching diyor duruyor öyle. Böyle mi şu an durum , boşuna kasmıyayım girmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 tunch said: frostmane 450 kişi sıra. free transfer olsa da bi kaç karakteri değiştirsek yeni slot açsak :P Frostmane --> Shattered Hand Frostmane --> Dunemaul açık şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ne WOW ne SC2 başlıyor, nedir bu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 senin şeyi silmen lazım. bu gizli dosya altındaki battle.net klasörünü. onu silince başlar her şey. appdata mı neydşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 logging into game server diyor ve kaliyor,... yok mu cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ahmedinejad said: senin şeyi silmen lazım. bu gizli dosya altındaki battle.net klasörünü. onu silince başlar her şey. appdata mı neydşi ben çoğu şeyi temizledim bir şey farketmedi level 85 2 tane karakterim olduğu servera giremiyorum böyle karakter ekranında takılıyo oyun. ama o serverı seçmeden başka serverı seçiyorum karakter açıyorum bu sefer de loading in yarısında takılı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1700 kisi sira var, wow olmus yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Frostmanede mi 1700 kişi? Ohh yeahh beybşiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 frostmane en kalabalık serverlardan biri oldu. bu arada sizin işiniz baya zor , horde/ally dengesi kalmadı gibi bişey serverda: :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 8gb henüz bitmedi, playable aşamasında play tuşu aktif ama clientı çalıştıramıyor. başına gelen var mı? dload bitmesi mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 evet sufi bende cokd enedim calismiyor sonuna kadar bekliycen, sonra no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 draedan said: logging into game server diyor ve kaliyor,... yok mu cozumu o cok garip bi problem 2 yolu var. 1'i wowu kapat ac digeri modemi kapat fisi cek 10 sn bekle tekrar tak. :D 10 senedir aynı sorun bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 karınca sürüsü gibi başım döndü oyunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 vay, shaman 15 lvlde riptide kullanabiliyor la. ezik dungeonlarında bildiğin tanrı olur bu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Catada oynamadın galiba hocam, shaman cata başından beri level 10 da alıyor riptide skillini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 farketmemiş olanlar vardır adamlar 3 gün AV weekend koymuşlar. 1 milyon exp win başına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sağolasın draedan. dload az kaldı da herhalde oynamak hayal olur bu gece frostmane'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar