Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca questler hep yenilendi, aynı şeylerle alakası kalmadı, sırf bu yenilenme için yeni alt açıp oynayanlar var. Exp bonus itemleriyle levellamak için alternatifler de açıldı zaten.

Sırf dungeon yaparak diablo oynarmış gibi levellayanlar var.

Sırf battleground yaparak levellayanlar var. Exp bonus itemler levela göre scale olduğundan öyle bir twink problemi de yok gibi.

Talentların/spellerin hepsi revamplandı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

CRZ bence pvp realmleri en sonunda intended kıvama getirdi. Pvp realmin amacı zaten o köşedeki mithril node için yanınızdaki orcla gözgöze gelip kavga etmeniz. Aklı havada dolaşan adamı ne olduğunu anlamadan öldürmeniz. Horde bilmemne zone'u basmış herkesi öldürmüş diye quest yapmak için başka bir yere gitmeniz. Ki eskisi gibi değil, kaç tane zone var aynı level aralığı için artık.

Pve-Pvp-RP realmin hiçbir farkı yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Valla ben questleri teslim etmeden giyecem. Zaten sonrasında anlamsız çünkü statları çok düşük, 86-87 arası level kasma hızını bonusla bile arttırmaz. Ancak işte quest teslim ederken tek tuş değiştirip questi verip geri normal gear'ı giyerek devam edilir.

1-85 heirloomlar 85-90 kasarken xp bonus etkisini verecek mi? Hatırladığım kadarıyla 1-80ler 80-85 kasarken etki etmiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin cevap olacak bir blue bulamadım bu konu hakkında, burda da farklı farklı hatırlayanlar var konuyu. Ben en son alt kasarken 81 olana kadar 1-80'leri üstümden çıkarmadığımı ve etki ettiğini hatırlıyorum ama %100 emin olamadım yani.

O sebeple işi şansa bırakmamayı ve heirloom'lar ile questleri teslim etmeyi düşünüyorum. Belki 1-2 questte giymeden verip denemede yapabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden iyiymiş, o sondaki ateşler falan. Orcda trollde falan daha da güzel durur. Mmo-champion'un klasik yetoluğu gerçi, gidiyorlar mis gibi druid setini rezil human prototipine giydiriyorlar, sonra millet ağlıyor druid seti öküz gibi olmuş diye.

Bu dungeon challangeların hepsinde özel animasyonlar var böyle. Güzel yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...