tinu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 benim gibi 8 den 12 ye kadar günde en fazla 5 saat oynayacak adamlar için 0 dan 90 a kadar kasmak bildiğin eziyet olur, kesin bırakırım bir yerden sonra, o zaman mecbur paladin oynayacaz gene yada vericez accaunt birine makul bir fiyata yaptırcaz 85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 8den 12ye 4 saat var yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 4 saatlik oynama periyodu ile 1 hafta 10 günde levellarsın. off topic olucak ama iste goruldugu gibi tinu da vaktinde dunya kadar bos zamani oldugundan oynadigi oyunu simdi "off ben 1 hafta level mi kasicam hazir 90 yok mu?" diye sikayet ediyor. oyunun casual yone evrilmesine o yuzden laf ederken 2 kere dusunun dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 olay boş zaman değil, çok boş zamanımda olsa aynı şeyleri tekrar yapmak sıkıyor, yani hazır 85 hadi bilemedin 80 den başlatabilme olayı olmalı , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 catadan sonra kastın mı hiç karakter? 1-60 kısmı su gibi gidiyor, kasmadıysan bir dene derim. 60-80 kısmı bayabilir orada haklısın. ayrica 1-85 arası gereken exp %20 nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 oyun ilk çıktığında yaptığım paladin ile oynadım hep, bir tane bile başka karakterde baştan lvl kasmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ayrıca questler hep yenilendi, aynı şeylerle alakası kalmadı, sırf bu yenilenme için yeni alt açıp oynayanlar var. Exp bonus itemleriyle levellamak için alternatifler de açıldı zaten. Sırf dungeon yaparak diablo oynarmış gibi levellayanlar var. Sırf battleground yaparak levellayanlar var. Exp bonus itemler levela göre scale olduğundan öyle bir twink problemi de yok gibi. Talentların/spellerin hepsi revamplandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 O zaman aynı şeyleri bir daha yapma teorini direk çöpe atabilirsin. Zaten 1-60 aynı olsa bile hiçbirini hatırlıyor olma şansın yok ya neyse, bütün levellar baştan dizayn edildi nerdeyse, sırf onları görmek için bile level kasılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 vanillia da 60 olunca horoz kesmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 pekı bu heirbloommu neyse ne ısde ıtemler yemıyor dımı son kararınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bu Cross Realm olayının direk dezavantajlarıyla karşılaşmaya başladık ne kadar canı sıkılan horde varsa hepsi outlande gelmişler ve Dark Portal a gelen herkesi ganklıyorlar 4 gündür terör estiriyo şerefsizler ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Valla ben questleri teslim etmeden giyecem. Zaten sonrasında anlamsız çünkü statları çok düşük, 86-87 arası level kasma hızını bonusla bile arttırmaz. Ancak işte quest teslim ederken tek tuş değiştirip questi verip geri normal gear'ı giyerek devam edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 CRZ bence pvp realmleri en sonunda intended kıvama getirdi. Pvp realmin amacı zaten o köşedeki mithril node için yanınızdaki orcla gözgöze gelip kavga etmeniz. Aklı havada dolaşan adamı ne olduğunu anlamadan öldürmeniz. Horde bilmemne zone'u basmış herkesi öldürmüş diye quest yapmak için başka bir yere gitmeniz. Ki eskisi gibi değil, kaç tane zone var aynı level aralığı için artık. Pve-Pvp-RP realmin hiçbir farkı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Soris said: Bu Cross Realm olayının direk dezavantajlarıyla karşılaşmaya başladık ne kadar canı sıkılan horde varsa hepsi outlande gelmişler ve Dark Portal a gelen herkesi ganklıyorlar 4 gündür terör estiriyo şerefsizler ya haha oha cok iyi olmus ki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 FreEmoon said: Valla ben questleri teslim etmeden giyecem. Zaten sonrasında anlamsız çünkü statları çok düşük, 86-87 arası level kasma hızını bonusla bile arttırmaz. Ancak işte quest teslim ederken tek tuş değiştirip questi verip geri normal gear'ı giyerek devam edilir. 1-85 heirloomlar 85-90 kasarken xp bonus etkisini verecek mi? Hatırladığım kadarıyla 1-80ler 80-85 kasarken etki etmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kesin cevap olacak bir blue bulamadım bu konu hakkında, burda da farklı farklı hatırlayanlar var konuyu. Ben en son alt kasarken 81 olana kadar 1-80'leri üstümden çıkarmadığımı ve etki ettiğini hatırlıyorum ama %100 emin olamadım yani. O sebeple işi şansa bırakmamayı ve heirloom'lar ile questleri teslim etmeyi düşünüyorum. Belki 1-2 questte giymeden verip denemede yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 en iyi şaman seti olabilir. resmen main warriorumu bırakıp alt şamanımı 90layasım geldi. http://www.youtube.com/watch?v=0XrvNLCACOU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cidden iyiymiş, o sondaki ateşler falan. Orcda trollde falan daha da güzel durur. Mmo-champion'un klasik yetoluğu gerçi, gidiyorlar mis gibi druid setini rezil human prototipine giydiriyorlar, sonra millet ağlıyor druid seti öküz gibi olmuş diye. Bu dungeon challangeların hepsinde özel animasyonlar var böyle. Güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ne abi öle shaman koyun orgrimmar etrafına füze savunma sistemi olur tam :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o ne la harbiden füze sistemi koymuşlar sırtına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 starcraft warcraft derken kafaları karışmış adamların hehe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Artık sticky değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 her karakterden lvl 85 var. Hangisini main yapmak lazım şimdi ? Nasıl olsa mount falan ortak kullanılıyor.O sebepten achi,mount,companion vs. fakiri karakterler bile potaya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 souldarkorn said: her karakterden lvl 85 var. Hangisini main yapmak lazım şimdi ? Nasıl olsa mount falan ortak kullanılıyor.O sebepten achi,mount,companion vs. fakiri karakterler bile potaya girdi. Warlock derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://simulationcraft.org/505/Raid_T14H.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar