Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Addonların yardımıyla bile Tol Barad bosslarında wipelayan PvEciler ya da hayatında 1600-1700 arena ratingi geçememiş klavyebaşı pro playerlar varken Blizzard'ın UI eklentilerine ses çıkarmaması hatta oyunu daha da basitleştirmesi hakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 blackwolf said: her 3 yerdede guestler cıkmıyor,hatda npc lerı fılan goremıyorum blackwolf said: guestler cıkmıyor,hatda npc lerı blackwolf said: guestler blackwolf said: hatda blackwolf said: guestler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hatda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kaypak legendaryler http://www.wowheadnews.com/blog=202158/mists-of-pandaria-preview-transmoggable-legendaries-new-world-events-and-more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Yeni acılan bölge varmı haritada, varsa görebilicegim bir link varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Yeager said: kaypak legendaryler http://www.wowheadnews.com/blog=202158/mists-of-pandaria-preview-transmoggable-legendaries-new-world-events-and-more 1 nisan şeysidir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 85 char kopyalayabilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Dun Ben betAya girim dedim hayata kustum oyundan soğudum hiç gerek yok betaya giremeyenlerde hiç üzülmesin berbat suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ne sorunu var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Eümü serveri için konuşayım bir kere delay can sıkıyor birde quest yapamıyorsun çok yogun tabi panda bölgesi için konuşuyorum dün 10dk durdum çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 photographer said: ne sorunu var ki? "beta" olmasi disinda bir sorunu yok ehuehu millet sinema filminin ozel gosterimi gibi sandi niyeyse, herseyin bir hafta icinde bitmesini talep eden tipler cikmis filan lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 betayi demo sananlar cogali son donemde, her oyunun betasinda ayni seyler, aliyolar nublari, sonra boyle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 mesela sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 harbı npc ler fılan yok daha tam oturmamıs gırıyorum 2-3 mop kesıp cıkıyorum atarsan bırde random dgn atıyorum o kadar toplasan 1 saat durmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Viktor said: photographer said: ne sorunu var ki? "beta" olmasi disinda bir sorunu yok ehuehu millet sinema filminin ozel gosterimi gibi sandi niyeyse, herseyin bir hafta icinde bitmesini talep eden tipler cikmis filan lulz Bunun bir üst seviyesi `betada kastık ettik emekler gitmesin ordan devam edelim çıkınca biz` olacak heralde. İnsanlar oh 4-5 ay mis gibi beleşe panda takılcam raidleri yapcam, karakterlerimi kasıp questleri yapıcam YEPYENİ BİR DENEYİM! OMG diye düşünüyor sonra bir bakıyor Mists değil Bugs of Pandaria. Tabi betayı demo sanan tipler doluşunca Annual pass ile komik komik feedbackler, yorumlar görüyoruz Vik'in yazdığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 annual pass var ama hala gelmedi beta. totos blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bugun kacak olarak yeni dungeonlara girdik 2-3 tanesine. baya guzel yapmislar kapali dungeonlari/yeni zonelari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Zonelar filan cok iyi, ciddi anlamda sevdim ben en son TBCde bu kadar heyecan yapmistim, iyi kasmis herifler Catanin en buyuk sorunu olan yapicak hicbirsey olmamasi probleminide cozduler gibi, cok dolu bir xpack geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 TBC'nin zoneları kadar iyi olamazlar ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tbc nin en güzel zone zangarmash ki gerisi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Nagrand ? o yeşillikler - chain kill questleri ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ha özür diliyorum nagrandi unuttum evet orasida çok iyidi huzur verirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dungeonlarda hacim olacak mi? yoksa bin kisi ayni noktada stack olmaya devam mi ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kör ölünce badem gözlü olur hesabı mı olacak bilmiyorum ama tbc gayet güzel tasarlanmıştı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tbc güzel tasa- said: Blade's Edge nope.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar