toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 beta inv gelmeden client indirip hazır hale getirebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Beta geldi!11 Ya yalnız, WoW da mevcut dosyaları indirmese ne güzel olurdu, ayrı klasör açtı, 17.6 GB indiriyo, yok 10 mbit Uydunet limitsiz var komas da, yine de uzun sürecek be abijim. EDIT: Lan Firefox da paticik engelli falan değil ama her mesajıma spam yapma şerrefsiz diyor??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 1 milyonuncu davetiye bana gelir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 toggie said: beta inv gelmeden client indirip hazır hale getirebiliyo muyuz? evvet. linki var forumlarda. engb olanı indircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/wow-installers/4A4335AC/WoW-5.0.0-Beta-enGB-Installer.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 26 ocakta annual almıstım beta gelmiş sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ahmedinejad said: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/wow-installers/4A4335AC/WoW-5.0.0-Beta-enGB-Installer.exe İndirdiğin dosyanın adını 'World of Warcraft Beta Setup.exe' olarak değiştirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 3. wave yollanmaya başlamış, totalde 300k gitmiş olacak bu gece sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ilk saat ap aldım hala bana bişi gelmedi. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 2 gun once ne guzel lagsiz oynaniodu, simdi baya bi gg olmus serverlar http://e1203.hizliresim.com/v/z/3z1g2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 betaya level 85 karakterinizi ptr gibi kopyalayabiliyor musunuz? bir de pet battlelar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Edict mi ne burn et temple ın tepesinde diye bir görev verdi üçüncü görev filan daha, ama tıklanacak objenin başında öküz gibi kalabalık var, uğraşamadım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 eu serverinda kasmayin char kascaksaniz :) gidin us te falan acin. eu da yukardaki resim gibiyken us bombos oluo o saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 85 charımıda kopyaladım sabahdan berı oynuyorum 86 levelden otesı yok galıba guestler fılan eksık dıye dusunuyorum bırde yenı ısntance fılan yok? sadece raıd olan level 90lıgın gırısını buldum gerısı yalan ama vanılladan berı oynuyorum oyun su anda 0 lanmıs dıyebılırım talent agaclaı fılan cok farklı ama ısın en ılgınc yanı ıse artık (,) sayılarla dmg yapmamıs :) ornegın 36,456 gıbı cok ılgınc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 çünkü 100k yı çok geçecek dmgler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Squish gelseydi güzel olurdu da "contenti solo kesiyoz böyle!" qqsu yüzünden saçma salak rakamlar göreceğiz. 1m hpli tanklar, 500K DAMAGE! diye ekranda yazılar falan. Bu arada monklara autoattack koyuyorlar mı? Abilitylere bakarken your autoattack does x gibi bi açıklama vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 koymuşlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Gözünüz adın, Pandaria ile beraber addonlar kalkıyormuş. http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=43154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 7 sene geç kalmış bir karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Sparkcaster said: 7 sene geç kalmış bir şaka fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1 nis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Sparkcaster said: 7 sene geç kalmış bir karar Sayın spark kötü olmak için özel bir çaba sarf ediyor musunuz yoksa yaradılışınız mı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dotadan alt tab yapıp baktığımda mantıklı bi haber gibi gelmişti, şimdi farkettim blizzardın babbys first mmo zorluğundan vazgeçmeyeceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 betayı oynayan arkadaslar orgımmardan portaldan gecınde her 3 yerdede guestler cıkmıyor,hatda npc lerı fılan goremıyorum ama mıllet gıdıyor fılan bısıler kesıyo edıyor ne ıs? neden olabılır bu arada launcher 17gb dwload edıyor,bu arada oyunada gırebılıyorum acap ondanmI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar