Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Beta geldi!11

Ya yalnız, WoW da mevcut dosyaları indirmese ne güzel olurdu, ayrı klasör açtı, 17.6 GB indiriyo, yok 10 mbit Uydunet limitsiz var komas da, yine de uzun sürecek be abijim.

EDIT: Lan Firefox da paticik engelli falan değil ama her mesajıma spam yapma şerrefsiz diyor??!
Sosyal ağlarda paylaş

85 charımıda kopyaladım sabahdan berı oynuyorum 86 levelden otesı yok galıba guestler fılan eksık dıye dusunuyorum bırde yenı ısntance fılan yok? sadece raıd olan level 90lıgın gırısını buldum gerısı yalan

ama vanılladan berı oynuyorum oyun su anda 0 lanmıs dıyebılırım talent agaclaı fılan cok farklı ama ısın en ılgınc yanı ıse artık (,) sayılarla dmg yapmamıs :) ornegın 36,456 gıbı cok ılgınc olmus
Sosyal ağlarda paylaş

Squish gelseydi güzel olurdu da "contenti solo kesiyoz böyle!" qqsu yüzünden saçma salak rakamlar göreceğiz. 1m hpli tanklar, 500K DAMAGE! diye ekranda yazılar falan.

Bu arada monklara autoattack koyuyorlar mı? Abilitylere bakarken your autoattack does x gibi bi açıklama vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

betayı oynayan arkadaslar orgımmardan portaldan gecınde her 3 yerdede guestler cıkmıyor,hatda npc lerı fılan goremıyorum ama mıllet gıdıyor fılan bısıler kesıyo edıyor ne ıs? neden olabılır bu arada launcher 17gb dwload edıyor,bu arada oyunada gırebılıyorum acap ondanmI?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...