Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyadaki en iyi, stabil oyun pcsi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işletim sisteminin içindeki bloatware sayısı az olacak kesinlikle. hatta saçma sapan sürücüler yüklemekten kaçacaksın. çok ihtiyaç olmadıkça yan parçaların bağlı olduğu usb slotlarını değiştirmemeye çalış.

umarım windows 8 de bunlar düzelir artık.
Mesaj tarihi:
odada şunlar olmasın:

temizlikçi kadın, evladiyelik halı, ev hayvanı, açık pencere, giysi dolabı, umut sarıkaya kazağı, 0-15 yaş arası kova burcu erkek çocuk.
Mesaj tarihi:
niye utopya abi
bak adamlarin dedikleri seyler var bende iste
klima var nem mem sicaklik hallediliyor
elektrigi ups'den aliyorum zaten.
5-6k'ya gayet hi-end ortam saglarsin kendine.
Mesaj tarihi:
aynen. 5k ile 20k bilgisayar arasında hız olarak %10 oynarsa şaşırırım. anca multimedya olayları geliştirilebiliyor bir yerden sonra. odayı sinemaya çevirirsin o farkla zaten =)
Mesaj tarihi:
df said:

aynen. 5k ile 20k bilgisayar arasında hız olarak %10 oynarsa şaşırırım. anca multimedya olayları geliştirilebiliyor bir yerden sonra. odayı sinemaya çevirirsin o farkla zaten =)

şu anda ciddi farkeder o fiyat aralığında hız, çünkü PCI-e SSD kartları var. yenilerinde 2.8 GBps falan gibi sapıkça hızlardan bahsediyolar. ("eskilerinde" de 0,75 - 1.5 GBps falan gibi değişik modeller var)
Mesaj tarihi:

tabiki en iyi sistem değil ama oldukça sağlam bir makinam var sürekli güncel tuttuğum :)

corsair ssd, syncmaster t240 + 2233, 1.5+ tb disk, sidewinder x8, razer destructor, thermaltake psu, cooler-master cosmos 1000 diye gidiyor.

Mesaj tarihi:
bilgisayar sektörüne kafam girsin ya her ay para ödemen gerekiyo güncel kalmak için. Konsollar mis, bi kere al 7 sene gidiyo. Tamam grafikler falan düşük kalıyo ama zırt pırt donanım parası vermekten iyidir
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

bilgisayara para vermezsen düşük grafikle yine oynarsın ki? konsolda olmayan özellik işte o. daha da iyi grafikle oynayabilirsin :D

konsolun oyun çalıştırmama derdi yok o güzel işte.

Hayır bilgisayara para verilir de bu kadar hızlı gelişen endüstride ya fiyatları düşük tutacaklar ya ayda bir yerine yılda bir çıkartacaklar bu yenilikleri be kardeşim. Zaten maliyetlerinin yüksek olması insanlık ayıbı o ayrı mevzu. neyse susiim ben
Mesaj tarihi:
abartmayın ama ya ne ayda bir kartı =) her ay yenisi çıkıyor kartın ama üst sınıf kart alınca en az 1 sene maksimumda oynuyorsun. tek tük oyunda 8xaa yerine 4xaa ya fln çekersin en kötü öle 1-2 ufacık ayarlama gerekiyor anca. ilk çıktığı hafta 5850 almıştım. vmode oc ile 1 sene 1920*1080 very high den aşağı inmedim oyunlarda. şimdi de ufak tefek kısıntılar ile yetiyor. 2 yıllık kart ama konsol un her türlü önünde bir grafik veriyor. yani gözle zar zor farkedebildiğin 1-2 ufak kısma yapılıyor diye grafik konsolun gerisine düşmüyor. 1-2 bozuk optimizasyonlu oyun çıkıyor arada o şekilde iyi kartları bile değiştirtiyorlar bi kitleye ama gereksiz yani.
Mesaj tarihi:
ya fiyat farkı var bi de, her şeyi en üst seviyede oynatacak bilgisayar nereden baksan 2500 lira falan eder en az, konsol ilk çıktığında aynı seviye oluyor ve en fazla 1500 liraya patlıyor. Bilgisayarlar da öyle olsun 2-3 senede bir 1500tl vereyim yani sdfdsf
Mesaj tarihi:
eh bilgisayar oyunları da 60 dolardan çıkıyor artık, kaliteli ya da hype yapılmış olanları yani. Ona da yaklaşık 80 lira desen, 50 lira oyuna vermek daha mantıklı bence, hem takaslarsın aflan filan, oyun halledilir. Sistemin o kadar pahalı olması bana abuk geliyor açıkçası :)
  • Yeni Oluştur...