Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Şu anda mevcut olarak vb.net ile çalışmaktayım hem excel olsun hem standalone olsun(excel legacy'e giriyor ama olsun aynı tas). Bir yandan da meta trader için script yazıyorum mql ile bu tabi c-like bir syntaxı ve yapısı var. Vb syntaxini her ne kadar çözmüş olsam da çok yorucu be arkadaşlar yani geçiş yapayım diyorum c#'a ama karar veremiyorum. Vb'ye alıştım vb gideyim ama trendi c# olarak görüyorum ve vb için üvey evlat olmaya başladı gibime geliyor. Zaten hala neden vb'yi geliştiriyorlar anlamakta zorlanıyorum heralde hala büyük bir kesim vb kullanıyor diye olsa gerek çünkü böyle bir dilin yokolması lazım c# gibi birşey varken. Framework desen hepsi aynı sadece syntax ve birkaç şey farklı. Yani anlayacağınız sırf hammallık olarak gördüğüm syntax için c# a geçmeyi düşünmek istiyorum sizce ne yapayım ? Bilgisayar mühendisi ya da işte yazılımcı olarak çalışacak birisi değilim, herşeyi bilmek istemiyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 puanın tutuyorsa geç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 seviyorsan git yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ama vb.nettende biraz hoşlanıyorum ya bilemedim ki ikisi arasında kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hangisi seni mutlu ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yaptigin isi hangisi daha rahat beceriyosa ona gec, neyini dusunuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 vb mutlu ediyor ama gelecek göremiyorum onda :S hacı ikiside aynı sadece syntax farkı ve hani gerçekten dert ya excelde bile delirtiyo bazen yok fonksiyonları call ile çağırmak yok parantezsiz çağırmak falan bi ton error. ha gerçi yani c# a başlasam bile excel gene vb de kalıcak. ya koskoca ms'sin insan bi c# desteği koyar bre adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yapistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bi süre dene, birbirinize ısınırsanız devam edersin. olmadı döneceğin yer belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar