hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 İngiltere var hacı 900 küsürlerden beri adamlar akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Yok hocam,900lerden beri yönetim şekli,sınırları ve adı değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Sınırlar mühim değil devlet yıkılmadan da değişir de sonuçta yıkılmadı adamlar yani UK = İngiltere zaten aşağı yukarı. Mesela şimdi bizim yıkılıp kurulan devletlerle Fransa'nın 4. cumhuriyetten 5'e geçişini falan bir tutuyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 işte militarizm diye atatürk resmini işte demokrasi diye hitlerin resmini koyup habertürke postalamak lazım da üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hamsilipilav said: Sınırlar mühim değil devlet yıkılmadan da değişir de sonuçta yıkılmadı adamlar yani UK = İngiltere zaten aşağı yukarı. Mesela şimdi bizim yıkılıp kurulan devletlerle Fransa'nın 4. cumhuriyetten 5'e geçişini falan bir tutuyor musunuz Elbette bir tutuyorum. 5. yüzyıldan bu zamana kadar İngiltere diye bir devlet yok. Yönetim şekli kaç kez değişmiş ve hatta 1700 küsür yılında İskoça Kralı gelmiş İngiliz Kralı olmuş.Ülkenin adı Büyük Britanya olmuş.O süre içerisinde defalarca sınırlar değişmiş,halklar değişmiş,Danimarkalısı,Fransızı,İskoçu,Gallisi,İrlandalısı birbirine girmiş-durmuş...Şurada eğer İngiltere diye bir devletten bahsedeceksek tarihi 200 küsür senedir.İlle de Büyük Britanya'dan başlatırsak 1700'den bu zamana kadar 300 küsür senedir.O 300 senenin öncesinde aynı Türk tarihi gibi defalarca savaşıp toprak kaybetmişliği var.Sırf Fransızlarla 116 yıl savaşmış herfiler aralıksız. Bire bir Türklerle aynı değil ama onların da yaşamı senin iddia ettiğin gibi 900 küsür sene stabil, gayet rahat, refah içinde geçmemiş...Özetle:300 senedir şimdiki İngiltere'nin tarihi(ki bu zorlama bir süredir çünkü rejim değişikliği olmuştur arada). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sen ingilterenin olayini anlamamissin direk, az daha kitap oku elizabeth izleyerek olmiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 20 sene içerisinde iskoçya'nın büyük britanya'dan ayrılma ihtimali var. baya baya tartışılıyor şu an. ingilizlerse istemiyorsanız gidin, np diyorlar. ha kimin işine gelir britanyanın parçalanması o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya alev alatlının super bı yazısı vaı mılıtarızmle ılgılı onu koyucam buraya ama usenıorm ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://i.imgur.com/GMkts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Viktor said: sen ingilterenin olayini anlamamissin direk, az daha kitap oku elizabeth izleyerek olmiyor asdf Bu tarz ayıp. Elizabeth izleyerek yazmadım bu yazdıklarımı. Yazdıklarımı bana çürüt. Eğer yazdıklarımın içinde bir tane yanlış varsa,eyvallah ama kestirip atmak doğru değil. Not: Bu arada bu "asdf" nedir ya?Biriniz bana anlatsın,ne demek bu asdf,asdaf,asdsfsas,vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 komik bir sey yazinca asdagf yazican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 İlginç... İlgnç olduğu kadar düşündürücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar