Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Host arıyorumda forumdan da araştırdığım kadarıyla birkaçtane buldum , hangisini önerirsiniz, başka kullandığınız beğendiniz host öneriniz varmı? godaddy cirtex cirtex'de basic yerine advanced almam için , aralarında önemli bir fark varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 netfirms kullanıyorum ben bizim firmanın hostingi için memnunum her sorunuma live chatten yardım aldım ha tabi adından belli olduğu için profesyonel siteler için uygun daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 di adlı üyeye pm at. gayet güzel sorunsuz sorun olursa da anında çözer vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ulaşayım onada, netfirms'e baktım şimdide bu free google ad, facebook ads fln ne işe yarıyor tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Yabancı hosting arıyosan http://www.icdsoft.com/ Türk arıyosan da ya di'ye sor ya da Natro'dan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 di'den al rahat rahat kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Cacik said: bu free google ad, facebook ads fln ne işe yarıyor tam olarak 75$ lık fln veriyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Reklamını yapıyorlar işte facebookta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bana PM atabilirsin Yardimci olabilirm... Ne icin ve hangi uygulamalari kullandigina gore konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 cirtex kullaniyorum ben bir kac yildir. memnunum. help desk baya hizli yanit veriyor sorunlara. suana kadar problem yasamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cirtex'i geçen de övüyordun da, dandik abi cirtex. Hiç öyle hızlı cevap vermiyorlar, serverları da zırt pırt down oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Natroyu tavsiye etmem.Hizmetlerinden memnun kalmamıştık kurumsal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://www.hostgator.com/ bunu tavsiye eder misiniz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bide bu natrodan .com.tr domain alsak onu başka hosta kullanabiliyoruz kolayca öyle değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yeni konu açmak istemedim domain transferi yaparken çıkan mesaj ERROR: We are unable to process this transaction because we are currently not accepting orders from this IP. - Could not process transfer bu ne abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Domain'i ilk 60 gun transfer edemiyosun. Yeni aldiysan yapamazsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 xlaidehlevar said: yeni konu açmak istemedim domain transferi yaparken çıkan mesaj ERROR: We are unable to process this transaction because we are currently not accepting orders from this IP. - Could not process transfer bu ne abi! nası bil domain transfer ediyorsun ? ve nereye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 .com uzantılı wix.com dan hostgator.com a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hostgator.com yada wix senin ip ni yada ip aralığını banlamış olabilir :) Yani türkiyeyi... Ama fiyat farkı yoksa geçirmene gerek yok yani transfere 1 ile 5 dolar arası değmez bence hatta benim için 10 dolarbile değimez... hostgotor almadıysan sana 3 aylılk denemek için host verebilirim... sonra karar verirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar