Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal'e takılanlar...

can

Öne çıkan mesajlar

Konunun tamamını okumadım ama İstiklal'in en müthiş mekanlarından birisi Makarnacı'dır.

Taksim tarafından yürürken uzaylıdan sola dönün, İstiklal Caddesi'ne paralel giden sağdaki ilk sokağa girin, biraz yürüyün, cami avlumsu bir yer ve bitişiğinde de ufak sokağın ortasına yayılmış çaycılar falan göreceksiniz. Oralarda bir yerlerde sağ tarafta makarnacı var. Gözünüz sağ tarafta olursa zaten harfleri yukarıdan aşağıya doğru akan MAKARNACI yazısını görürsünüz.

Çok güzel bir mekandır. Türkiye'de gördüğüm en ciddi makarnacı :) Fiyatlar öyle çok da uçuk değildir. 10 milyona falan çıkarsınız. Tabağıma az makarna geldi diye dert etmeyin, yemeğin sonunda doyduğunuzu hissediyorsunuz. Mutlaka denenmesi gereken bir yer derim.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

yemek yemek için üçüncü mevki ucuz ve güzel yemekler sağlayabilir. fesleğen orta fiyatta kaliteli yemek imkanı sunar. hacı abdullah da bi üst nokta oluyo.

süper müzik güzel çay iyi fiyat için leylek cafe. iyi müzik iyi mama orta fiyat güzel ortam için kafka cafe. orta müzik janjanlı ortam iyi lezzet için ara cafe. çok ucuza oturmak için mandabattı.

tünelin orda müzik tükanlarına takıldıktan sonra da galata kulesi dibindeki çay bahçesine oturulur nargile ve çay içilir.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dakka! Bu sayfada değerlerime karşı iki tane saldırı gördüm :D

1- Bizim kanka uzaylı için "adam değildir o" sözcükleri sarfedilmiş :p (ha bu arada ben de isterim o videoyu... biz de düşünüyoruz bi ara o elemanla bi video falan çekmek... inşallah tembelliğime gelmezse çekecez de)

2- Makarnacı kral ve lüks mekandır, tek başınıza kıro kıro dolaşırken kır pidesinden şaşmayın ama yanınızda gezdirdiğiniz bir dostunuz varsa ya da ne bileyim bir kızı bir yerlere götürme ihtiyacı içerisindeyseniz çok güzel bir mekandır. Ama önceden keşif gezisine çıkmanızı tavsiye ederim yerini bulmak için :) Biraz acayip bi yerde... Ben bi defa tek başıma gittim, yani birisini götürdüm, neyse ki o kişinin uğrunaymış hiç şaşırmadan buldum doğru yolu ;)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaylının olay nedir bende 1 günlüğünede olsa geldiğimde görmüştüm elemanı. Şöyle bi detaylı anlatsanıza eheh[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

Uydurma efsanesi bu uzaylının deli olduğu ve gezegeninden zaman zaman kaçıp istiklal caddesinde şebeklik yaptığı, zaman zaman da geri götürüldüğü yönündedir.

Kulaktan dolma bilgilerime dayanarak da: Oralarda bir yerlerde (evet o uzaylıyla kanka oldum ama hiç gitmedim) UFO müzesi denilen bir olay olduğu ve bu elemanın da müzenin afişi olduğu yönünde duyumlar almıştım.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Makarnacı'yı arkadaşın biri anlatmış da yerini yanlış ve karmaşık tarif etmiş..Garanti sanat merkeziyle başlayan Yeşilçam sokağı'na girilir, ilk aradan sola dönülür..sarmaşıklar altındaki bikaç açık hava kahvesinden sonra solda..ama biz bi kere girişimde bulunmuştuk kapalıydı..

yaa acaba benm bildiim yer zaten kapalı bi yer ve makarnacı orası değil mi?? ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

uzaylı foto 1

uzaylı foto 2

şaka maka adam banada alıştı,tırsarak geçiorum yanından asılıo öpüo kokluo falan heyt dedim neoluoruz.

bu arada klanın artık keşşlikle alakası kalmadı.direk com com tikky mekanı deri koltular falan,artık sevmiorum klanı.
orta kahve süperdir;müzik olarakda baya iyidir karışık çalar black metalde dinlersiniz(geçen cuma pure black gitmişti eleman),rap te.
caravana 18- için gündüz bi ihtimal girebilirsiniz,denemiştik olmuştu:-)[signature][hline]hebee

Sosyal ağlarda paylaş

nihahah 12 kişi maça gitmiştik
bu tiplerin yanında geçerken bi karambol yaptık hepsine
ortamıza alıp

-oooooo beşiktaşşş- yaptık ne maskeleri kaldı ne kıyafetleri =) çok bozulmuşlardı omuzumuza flm almaya çalışmıştık.

eee tabi 12 kişilik sarhoş bi gurubun önüne hoppadanak diye çıkarsan olucağı bu[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spartan, 25 Eylül 2004 02:36 tarihinde demiş ki:
ben de girişteki fransiz konsolosluğuna takılıyorum arada, girişindeki teller falan koluma takiliyo ..sdfsdfsdf sarhoşum da iğrenclik yapalim hesabı heheh

o konsolosluun merdivnelrinde hep çok tatlı kızlar oturutrkn görüorum

yoksa sendemi onalrdan birisin?
asl?[signature][hline]friend is a four letter word...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır onlar tahminimce fransızca kursuna katılıp, oralarda takılan gs uni'li veya boğaziçi uni'li tatlı kıslar ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...