vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Atheists = 0 Muslims = 1,618 :D ibret.exe
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yahu neden allah'a olan inancı belli bir formüle oturtmaya çalışıyor bu insanlar onu anlamıyorum. ulan allah varsa ve kainatı yarattıysa illa ki bir orana, bir rakama sadık kalmaya mecbur olacak kadar aciz mi? neyse ya. yazık günah millet şunlara inanıyor bir de.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aslında rakamlar tam tersini ispata yöneliktir bence. Yani mutasyonlara ve yenilenen jenerasyonlara çünkü belli oranlarla çalışanlar genelde organizmalar :D Yani herşeyin orantılı olması Tanrı tarafından olmadığını gösterir kanaatimce.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bunlara inananlar var harbiden. Geyik olsun diye garbage'a açtım ama millet geyikten çok ibret.exe'ye yönelmiş herhalde. Ha bir de bu video'ya 4chan'da rastladım. İngilizce versiyonuna...
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Peki dünyada bu oranı veren başka bi yer yok mu ? Sadece Mekke mi verebilir bu oranı ?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mekke ile aynı enlemde her yer verir, güneydeki iz düşümü de verir. artı bu rakamların doğru olup olmadığına bakmak lazım
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 lan zaten bunu gören dinsiz dindar oluyosa aptaldır. 1/10 üzeri bilmemkaçbinlik olasılığın gerçekleitğine ve hayatın evrimin olduğuna inanıyor da, şu tesadüfe inanamıyor dindar oluyor öyle mi? lol. geçiniz yani. Şuna ancak crt kafalılar inanıp da ibret alır
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0Y8986Mx098
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Üşenmesem bakacağım anayasanın 25. maddesine. Zor geldi şimdi :D
Öne çıkan mesajlar