HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 arkadaslar mac book alıcam ama VISUAL STUDIO 2010 ULTIMATE çalıstırmı bilmiorum bilgisi olan yada macbook kullanan arkadaslar açıklık getirebilirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Çalıştırmaz. Windows-only o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 peki macbookta c# kodu yazabileceğim bişi varmı okulda kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yada suan için fazladan bir adet win7 ultimate cd im var bunu macbooka kursam 2 ayrı işletim sistemi yapsam sizce nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 arkadaslar çok acil yardıma ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Neyini soruyorsun birader ? Soracagin bir sey yok. Bootcamp ile cift isletim sistemini kur kullan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 neden mac aliyosun, sen once onun cevabini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 di said: Neyini soruyorsun birader ? Soracagin bir sey yok. Bootcamp ile cift isletim sistemini kur kullan iste. yada virtual pc ile windows server kur 180 gun bedava veriyo zate kopyala kopyala kullan 180 gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 mac os hem güzel hem de okul ortamında bna uzun sarj süresi lazım apple lar lithium kullanıyo 10 saat sarj gidio ve grafik tasarlıyoruz grafik açısından macbook pro alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tabi grafikçide olmazsa olmaz mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 daha uzun giden notebooklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Fistan said: tabi grafikçide olmazsa olmaz mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yalnız macbook kalmadı artık. sandybrigde ve yeni nesil i serisi işlemcilerin nimetlerinden faydalanmış macbook air, macbook'un yerini dolduruyore. macbook pro var sadece. daha uzun giden notebooklar var lafı tatava yani :D (var da tek tük işte...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Millet paintte mona lisa yapıyo siz hala şekilcilik peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Forex said: Millet paintte mona lisa yapıyo siz hala şekilcilik peşindesiniz /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aquila said: neden mac aliyosun, sen once onun cevabini ver. bi de evet, şu soruya cevap vermek zor artık. =) mac pro almıyosan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Forex said: Millet paintte mona lisa yapıyo siz hala şekilcilik peşindesiniz bunun üstüne gitsin ağlasın konuyu açan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 macosx'de Visual Studio kullanabilir miyim diyen C# kodcusu mu olur ya, grafik açısından lazımmış pardon. seksi alet hoşuma gidiyor desene şuna. macboor air baya seksi bişey mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 air güzel alet, ben de kıskanıyorum kullananları ne diyim. ama yetersiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 her mac konusuna bok atmaya giren arkadaslar var, haksizsiniz ve size laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sen de hepsini savunuyosun :D apple şövalyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bimdeki eleman gibi 10 tl'ye ortağı mısın abi şirketin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 macten nefret ediyorum ya bütün nefretimi kusarım valla buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Esh said: air güzel alet, ben de kıskanıyorum kullananları ne diyim. ama yetersiz tabi. Evde desktopu fln olanlara gayet yetiyor. At çantaya götür heryere, yeni i5 liler güçlü de baya. Alacağım önümüzdeki dönem bende inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar