YGT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Şu yavruların siparişini verdim:StarCraft II Protoss Vintage Logo Premium TeeStarCraft II Terran Lock and Load T-ShirtStarCraft II Protoss My Life For Aiur Premium TeeStarCraft Zerg Rush T-Shirt Ben sipariş verdiğimde fiyatlandırma şöyle idi: Ara Toplam: €47.96 Nakliye: €31.34 Genel Toplam: €79.30 Media Markt'larda da bazı modeller 40 TL'den satılıyor ama maalesef bunlar yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 güle güle kullan. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 my life for aiur iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.jinx.com/p/world_of_warcraft_20_frost_resistance_zip_up_hoodie.html?catid=&cs=1&csd=&preview=1 ben şunu istiyorum da maalesef çok pahalı şerefsiz şey. Bide uygun beden stokta yok zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 gereksiz degil pahali degil gereksiz pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 en son temmuz 2009 da tshirt almıştım jinxten, hala sapasağlam giyiorum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben de aldım 2008 gibi de, soldu gitti dandikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yuksek sicaklikta yikamissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.jinx.com/p/humans_are_dead_t_shirt.html şunu aldıydım bi ara tshirt gibi yapmışlar ama nalet olası çok kalın ve kumaşı böyle yün gibi. Boğuyor adamı. Tam böyle sonbaharın kışa daha yakın olduğu yağmurun olmadığı ama sıcak da olmayan, rüzgarın hafif hafif estiği ama uzun kollunun da boğacağı günlerde -ki 2 yıldır böyle bi gün yakalamadım- giyilmek için. Henüz 1 kez giydim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 çok mantıksız bir alışveriş değil mi bu 3-5 nörd tişortu için 70 lira kargo parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bende onu didim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mantıklı kısmı şu, Bunu toplu alacaksın 3-5 arkadaş. Kargo parası bölüşülecek. Onda da işte gümrük sınırına dikkat edeceksin falan. Biz öyle yapmıştık zamanında, hoş olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 evet kalın oluyo dışardan gelen t-shirtler hep. benim aldıklarım hep öle çıktı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Gereksiz bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ya neyi konuşuyorsunuz tşörtler güzel deil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yildirimokur said: Ya neyi konuşuyorsunuz tşörtler güzel deil zaten. Bence terran logosu hariç diğerleri gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 gülegüle giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Tişörtler bugün elime ulaştı. Kumaşı son derece kaliteli. Burada birkaç kişi kumaşın kalın olmasından yakınmıştı; sadece Zerg Rush tişörtünün kumaşı kalın (siyah olanın). Para konusu da göreceli bir konu; ben sonuna kadar değdiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Seele said: gülegüle giy. Eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 zerg rush iyimiş güle güle giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 geçen sene jinxden 2 tane aldım ben de, öyle bir hızlı geldi ki inamamadım fizik kurallarını sorguladım... hatta bunları aldım http://www.jinx.com/p/starcraft_ii_terran_vintage_logo_t_shirt.html?catid=&cs=1&csd=&preview=1&s=starcraft http://www.jinx.com/p/starcraft_terran_legalize_stim_packs_t_shirt.html?catid=&cs=1&csd=&preview=1&s=starcraft ama indirimdeydi sanki yav 18€ değildi sanki (parasını ben vermedim o sebepten net rakam veremiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar