Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık ingilizce kitap (fantastik)


df

Öne çıkan mesajlar

Stoklarda genelde olmuyor ve getirmeleri uzun sürüyor. 10-15 gün sonra askerlik var ve oraya götürmek için olduğundan acil lazım. o yüzden 2. el satmayı düşündüğünüz kitaplar varsa isimlerini yazın bi zahmet =)

(Dresden Files ve Gentleman Bastard Sequence ilk tercihimdir.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

sci-fi pek sevmiyorum ya. fr olabilir ama. drizzt var mı?


drizztleri satmam ya seri bozulmasın yanyana duruyorlar genelde satmak istemediğim seriler ama 3leme olarak var bir iki tane satabilirim. war of the spider queen okuduysan onun devamımsısı olan 2 seri var the empyrean odyssey bide the lady pentient. antolojiler vardı GERGE'ye satmıştım onları sanırım lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ben insanlar hep beleşe kitap yollarım Pati'de ama kötü zamanıma denk geldin. Tüm kitaplar kollerde, taşınıyorum.

Gerçi yersizlikten elimden çıkarmak istediğim fantezi serilerim var hep. Askerdeyken de kargoyla yollarım sana bir-iki kitap.

The Sword of Truth kitaplarını yollarım istersen sonra. 9 tanesi var elimde, ben artık okumuyorum o seriyi, yarım bıraktım o yüzden ama seveni çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acemilik için 1-2 tane yeter dediler asıl usta birliğinde vakit bol oluyormuş. evde 1-2 tane var zaten onları götüreyim şimdilik. usta birliğinde ayarlarım artık bol bol.

Robinson, pandora fln gidince serinin biri oluo biri olmuyor fln genelde. söyleyince getiriyorlar da onun için vakit yok diye uğraşmadım. şimdiden sipariş veririm yine de 3-5 tane güzel kitap abim kargolar artık askere. anca usta birliğine kadar gelir zaten siparişler.

@Gerge

çok saol. eğer gerekirse kışla adresini veririm =) ama abim yeteri kadar yollarsa gerek kalmayabilir. Bi arkadaş günde 7-8 saat kitap okuyabiliyormuş. bazı yerler o kadar rahatmış askerlik. darısı başıma inş =)

Bu arada kindle büyük nimetmiş ya şimdi daha iyi anladım. Her kitap bir tık uzağımdaydı ne güzel =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...