vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dark tower gibi önemli bi serinin tartışılabileceği ve okuyanlar tarafından yorumlanabileceği bi topic açmak istedim okuması biraz zahmetli ve kafa açan cinsten ama olsun yine de büyük bi eser bence :) seri 7 kitaptan oluşuyo ve bilinmeyen bi zamanda bilinmeyen yerlerde Roland isimli bi kovboyun başından geçenleri anlatıyo.. ilk kitaba başlayıp bu ne la diyerek fırlatma ihtimaliniz bi hayli yüksek..ama sevenlerin çıkacağından eminim.. stephen king yazmış boru mu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hatta, http://forum.paticik.com/search.php?16,search=kara+kule,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=SUBJECT,sphinx_match_threads=0. Okumadım bu arada daha doğrusu hiç elim gitmedi 1.cilde. TV serisini izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 İlk kitaba lafım yok ta 2. kitaptı sanırım üçün çekilişi miydi neydi, yarısında bayıp bırakmıştım(ki normalde başladığım bi kitabı bitirmeden rahat edemem). Serinin devamı çok güzel deniyo gerçi ama devam edemedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 2. kitap serinin en kötü kitapıdır devam etseydin keşke. Ya hayatımda okuduğum en ilginç kitaplardan birisidr kara küle serisi , sanki king'in kafası kitapları yazarken karışmış gibidir :D Çok iyi bir seri olduğunu düşünmüyorum ama okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Stephen King'in bugüne kadar ortaya koyduğu en büyük eser :) Yazdığı bütün hikayelerde ufak göndermeler yapmıştır kara kule serisine, bağlantılı karakterler kullanmıştır. Tek kelimeyle müthiş bir seriydi, her bir karakterin kendine ait derinliği var kitapta... 2. kitap gerçekten biraz sıkıcıydı diğer kitaplara göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sonuyla beni şaşırtmayı başarmış nadir serilerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kara kule demek, king demek. Butun kitaplari kule etrafindaki karakterlere gonderme yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 blain is a pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yakinda sekizinci bir kitap cikacak. Ismi The Wind Through The Keyhole. Dorduncu ve besinci kitaplarin arasindaki olaylari anlatacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 iki kere okudum seriyi baştan. achievement'ım olsa title olarak bunu kullanırdım hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 The Wind Through The Keyhole gecen hafta cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 stephen king gibi kaliteli bir yazardan beklenen seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben 4.kitaptayım şu anda 2 aydır okumuyorum biraz kafa s*kiyor cidden . ama burda seriyi okuyanları görünce özendim başladım bugün . Sizce nasıldı büyücü ve cam küre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 okuma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 stimpak said: okuma sen. neden böyle birşey dediğine anlam veremedim burda sizin görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var hevesle okuduğumda bir seri . Ama senin gibi insanlar heryerde olabilir aldırmam sen devam et , takıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 büyücü ve cam küre güzel devam et, seri gittikçe güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 büyücü ve cam küre mükemmeldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar