Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fala inanmayan varmi?

quamor

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 10 January 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
Abi bahse girerim gelecek değil geçmiş ve şu anla ilgili bilgi vermişerdir sana... Çoğu falcı sadece sallar. İyiler de (sanırım sen iyi birine rastlamışsın) senin tipine, tavırlarına falan bakarak kişilik tahmini yürütürler. Sherlock Holmes okusan sen de anlardın. Yani bakar Ankaralı 20 yaşlarında "üni.de okuyosun" der. Eğer üstünde pahalı bir şeyler varsa "maddi durumun yerinde" der. Ufak detaylardan hayatını çıkarır sana söylerler...

Aynen
Sherlock Holmes Dr Watson ile bu oyunu oynar[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!"

-Bomba şahsiyet Homer
Sosyal ağlarda paylaş

olayı inanca niye döküyorsunuz ki her konuda?
fal muhabbeti süper olan bir hadisedir. bazen çıkar, bazen çıkmaz, ki kahve falına günde sadece bir kere bakabilen birini biliyorum, inanılmazdır. bu kişi(yaşlıca bir hanım teyze. parasıyla değil, mahalle arasında filandır.) kahve falına bakınca yüzünün benzi atar ve bilemediğini söyleyen daha çıkmamıştır. ve hatta bu kimse uzun süredir fal bakmamaktadır çünkü bir defasında falda baktığı kimsenin bir yakınının, çok yakın bir vakitte öldüğünü görmüştür ve bu gerçekleşmiştir.(bu ölüm hastalıktan da değil. bir trafik kazası sonucu olmuştur.) bu olaydan sonra bakmamıştır bir daha.

vardır böyle şeyler. bana sorarsanız? ben inanmak veya inanmamak gibi bir kasıntı içerisine girmiyorum. kırk yılın başı bir yerde denk gelirse baktırıyorum ve çok güzel eğleniyorum. siz de öyle yapıverin, her algılananamayanı inançla çözmeye çalışmayın. zira bilmediğimiz çok şey var daha. bugün değil, belki 100 sene sonra boş bir inanç sahibi olduğunuz kanıtlanır veya kanıtlanmaz. boşu boşuna herhangi bir konuda dogmalaşmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar ispatını görmediğim hiçbişeye inanmasam da, bu tür şeylere prim vermesem de, kolay kolay hiçbirini yemesem de, utanarak söylüyorum, fala inanıyorum.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Sosyal ağlarda paylaş

fal yalandır
hem kahve hem küreli fal hem tarot hem de günlük gazete falları
yani en azından genelde böyledir
nostradamus da pohpohlanmıştır ama söylediklerinin yüzde 8i tutmuş (gibi düşünün)
ama astroloji enteresan bişeydir
kaynaksız sekilde yani aslında biraz da tutarsız sekilde hersey dogru cıkar
tabi istisnalar yok değildir
ama benim en çok dikkatimi çeken konuşmasını bile dinlemeden, fikirlerini bile duymadan bir balık burcunu tanıyabilirsiniz boş bakışlarından (misal : ben)[signature][hline]emmortal love - eternal curse
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide söyle düşünün iyi bir insan sarrafı senin hakkında bazı şeyleri söyleyebilir. Ha bunu ötesinde sana gelecek hakkında söylediği şeylere inanırsan o senin inancın olur. Yani eğer inanırsan olur inanmazsan olmaz. Fala inanmak dediğin senin geleceği nasıl yaşamak istediğine bağlı inanırsan çıkar çünkü sen onları yapmak istemişsindir ona inanmakla blinç altına itersin kuantum a göre isteklerin ortaya çıkar ve geleceğini oluşturur. Böyle bakarsanız neye inanırsanı ( bilinç altında gerkçekten isteiğiniz.) Önünüze o türde kapılar açılar burdanda geleceğin tamamen seçimlerle dolu olduğunu ve insanın kendi kaderini kendi belirlediğini söylüyorum. Olay nası yaşamak istediğinizde ve seçimlerde bitiyor.[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

değil abi bende gittim falcıya yani bana pekte 12312 tane şey söylemedi benim adımdaki bi kaç harfi kız arkımın adının bazı harflerini fln tahmin etti sadece hiçte kahveden fln baktırmadım ben. Neyse koyu bi fal inananı değilim ama benim bi önceki mesajda yazdığımı bi oku[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

valla burada bi tane kadın var;
annemle babam evlenmeden önce hatta tanışmadan önce annem bu kadına gidiyor ve kadın babamla ilgili herşeyi anneme anlatıyor,babamın mesleğinden,adına,annemin evlilik yüzğünün ayrıntılarından çocuklarının (kardeşimle benim) doğum tarih ve saatlerine kadar herşeyi anlatmış bulunmakta o yüzden herkese değil ama o kadına inanıyorum...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 10 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
ben hiçbir şekilde inanmam... herkese uyabilecek şeyleri söyleyip duruyolar kıl oluyorum.... fallar tutar derler sen falını duyup eğer inanıyosan ona göre hareket ediyosun... olay o

ehe aklıma geldi . karpuz sen neye inaniyosun? Allah'a inanmiyosun meleklerede cinlerede :)) fala inansan şaşardim zaten lol[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 10 January 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
hiç baktırıpta inanmayan varmi?

Hiç gitmedim ama hocalarımdan biri ile bu konu ile tartışırken bana bi anısını anlattı. Hoca Amerikalı ve bir şenlikte meraktan ünlü bir astrologa gitmiş. Doğum yeri, tarihi, saatine kadar soruları sormuş ve ona göre bir doğum haritası çıkarmış. Haritayı bana da gösterdi sorna içiçe dairelerden ve gezegen sembollerinden oluşuyor, bayağı karmaşık bişey. Yani ciddi bişey olduğu konusunda gayet inandırıcı. Sonra buna göre bir sürü şey söylemiş. Bayağı bi şey tutmuş, ama tutmayanlar da var. Mesela Jupiter'e bakmış ve "Ata binmeyi sever misiniz?" diye sormuş, hocanın alakası yok atlarla hayır demiş. Sonra da astrolog "Tamam, şu işaret Jupiter'in retrograde* yaptığını gösterir, yani benim dediğimin tam tersi doğrudur." (bkz. çevir kazı yanmasın) Hoca astronomi biliyor bayağı, merak edip sormuş "Retrograde hareketi nedir?". Astrolog takmamış, bi kitap göstererek "bilmiyorum bu kitapta retrograde olursa tam tersi doğrudur" diyor demiş. Eh, hoca hazır tabii laptop'unu çıkarıp The Sky programını açmış, retrograde hareketini anlatırken doğum tarihini ve saatini girmiş programa ve programda Jupiter'in retrograde hareketini yapmadığını göstermiş. Astrolog tam anlamıyla g.t olmuş tabii.

Bu olay da gösterdi ki astroloji/fal olayı yalandan ibarettir, astrolog/falcı geleceği fln okuyamaz sadece çok iyi tahmin yapıp durumu çevirebilir. Bazı falcı/astrologlar cidden güçleri olduğuna ve yaptıkları şeyin ciddi olduğuna inanıyorlar ya, işte ben buna kopuyorum. yukarıdaki astrolog da bunlardan biriymiş, işini çok ciddiye alırmış. Kendilerini kandırıyorlar, siz kandırmayın ;)

Edit: Retrograde, gezegenin dünyadaki görülen yörüngesinden geri geri gitmesi hareketi, gezegen ters yönde gidiyor gözükür bu sürede. Türkçe terim karşılığını bilmiyorum, bilen biri varsa yazsın lütfen.

[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...

[Bu mesaj Saendul tarafından 11 January 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
bende fala inanmıyorum ama nasıl bnm hakkımdaki çoğu $eyi bilebilir?hani bazı tipler olur falcı ne derse "aa evet tam beni anlatıyor" fln derde tanrıya $ükür öyle tiplerdende değilim.ha söylediklerinin bi kaçı elbet farklı olabiliyor ama ki$ilik tahlilini fln nerden yapıyorlar yani altı üstü tarot kartlarına bakıyor anlatıyor ve cidden %95 kdrı tuttu.ki$iliği geçtim , geçmi$te ya$amı$ olduğum olaylar hakkında söylediklerinin hepsi doğruydu.ablan yeni bi i$ bulucak dedi ki ablam bugün i$ görü$mesine gitti(falcıya bugün gittik ark.larla) bu kdrınında tesadüf olması bana garip geliyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...