Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odtu Yol Olmasın


Roqq

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Odtü'lü değilim öncelikle bunu belirteyim. Odtü'den yol geçirilmek isteniyor. Buna karşı bir imza kampanyası var, imza atmanızı rica ediyorum.

Ayrıntılı bilgi,
http://sehircilik-planlama-ulasim.blogspot.com/2011/07/odtunun-yagmalanmas.html

İmza sayfası,
http://imza.la/odtu-yol-olmasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

500 milyon tane imza toplasanız bile o plan yasal ise o yolu oradan geçirirler. Bu konuyla ilgili STKlar ve ilgili şehrin baro başkanlığı zaten bu konuyla ilgili belediye hakkında idare mahkemesine dava açar. İdare mahkemesi davayı inceler şayet yürütme durdurma talebi olursa davada onun hakkında verilecek karar beklenir. Yürütme durdurma kararı verilirse (bu karar, işlemin yasal olmadığı anlamına gelmez, yalnızca işlemin durmasının aciliyeti vardır işlemin uygulanmasının telafisi zor zararlara neden olacağı anlamına gelir) işlem durur. Dava sonucu iptal çıkarsa plan iptal edilir ve yol yapımı başlamadan biter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Melih Gökçek bi ara Odtü'de ki binaların bir kısmını da yıkacaktı. Ama çok fazla tepki alınca yıldı adam. Tepkisiz kalmamak lazım abi. Adamlar Odtü'yü yağlamak istiyor. 2 gün sonra İtü'den de bir yol geçirecek olurlar ben yine desteklerim. (Tabii eğer haksız durumda onlar ise)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bide şey var kantininde çay içiyorum arkadaşla, sohbet ediyoruz ziyarete gitmişim falan. Geliyor önümüze lak diye bişiler koyuyor; işte şuna karşı çıkıyoruz, buna karşı çıkıyoruz sizde bize katılın dünyayı kurtaralım falan. Zorlama neredeyse yani gelip sormak başka merhaba arkadaşlar böyle böyle diye, 'KARŞO ÇOKOYORUZ SIZDE KOTOLON!' demek bambaşka.. Son seferde karşı çıkıyorsunuz da haberi var mı karşı çıktıklarınızın sizden dedim sanki küfür ettim gibi bakıp hışımla gitti hatun fasgadt. Baya büyük bi kitlesi gereksiz odtüdekilerin bence, zaten bu gereksizler yüzünden 10 günün 7sinde sıra sıra metrelerce polis otobüsü oluyor. Girmek çıkmak işkenceye dönüyor falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...