roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hacı bi kere herkesin aklına gelen ama kimsenin yapmaya tenezzül etmediği bir fikir olduğu için her gören bi gıcık olacak ona yapıcak bir şey yok. sözlükte 30 kere yazmışlar "evet güzel program ayrıca kaynak olarak 3n.iett yi kullanıyor" hani belirtelim de bakın görün yani modunda. leş herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Şu olay İstanbulda bazı duraklarda var. Lcd panelden hangi hat nolu otobüsün durağa tahmini varış süresi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben indirip denemedim ama gayet güzel görünüyor.işe yarayacağı kesin ama roketin dediklerine katılıyorum,arayüzü biraz daha geliştirseniz güzel olur. İzmir içinde aynısını bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Olumlu, olumsuz elestirileriniz icin cok tesekkur ederim :) Acikcasi iyi bir sekilde calistigini gorebilmek icin bugun butun gun diger developer arkadasimla beraber, takildik otobuslerin arasina ve denedik. yaklasik aslinda 2:30-3 dakika arasinda update ediyor, fakat biz garanti olsun diye 4 diyoruz ona... Evet grafik tarafinda sikintilarimiz var bunun nedeni de Turkiye'de UX designerlarin eksikliginden kaynakli... Ve bu yuzden biz freelancer dan birini bulup yaptirmak zorunda kaldik. UX konusuna gelince, biz acikcasi degistirmek istiyoruz ve fikirleri olan varsa benimle iletisime gecebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 belediyeye satsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bi android developer olarak gayet güzel olmuş. Dataları nerden aldınız bakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bugun ise gec kaldim 112 otobusleri ortada olmadigindan. Sebep olarak da bunu ilettim is yerine. Benim tavsiyemle bu yazilimi kuran pek sevgili arkadasim yazilimi acti, 112 diye aratti ve got olmanin inanilmaz hafifligini bizzat yasadi zira 112'ler orda da gorunmedi lokasyon olarak. Gayet mutlu etti bu yazilim beni bugun. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bende dusunuyom android gelistirmekte, ne etsem ne yapsam karar veremedim, istanbulda degilim ama indiriyim bakim neler oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 di said: Bugun ise gec kaldim 112 otobusleri ortada olmadigindan. Sebep olarak da bunu ilettim is yerine. Benim tavsiyemle bu yazilimi kuran pek sevgili arkadasim yazilimi acti, 112 diye aratti ve got olmanin inanilmaz hafifligini bizzat yasadi zira 112'ler orda da gorunmedi lokasyon olarak. Gayet mutlu etti bu yazilim beni bugun. lulz di yazilimim yerine senden ben ozurdilerim oncelikle :) 112 ye baktim simdi, 2 tane otobus gorunuyor 1 i basta 1 i sonda. IETT'de de baktim orada da ayni sekilde gorunuyor. Uygulama sorunsuz fakat IETT sorunlu anlayacagin bazi hatlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 IOS 3.2.2 ve ustu kullanan iphonelar ve ipadler artik uygulamayi acabiliyor. Bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Waqas said: di said: Bugun ise gec kaldim 112 otobusleri ortada olmadigindan. Sebep olarak da bunu ilettim is yerine. Benim tavsiyemle bu yazilimi kuran pek sevgili arkadasim yazilimi acti, 112 diye aratti ve got olmanin inanilmaz hafifligini bizzat yasadi zira 112'ler orda da gorunmedi lokasyon olarak. Gayet mutlu etti bu yazilim beni bugun. lulz di yazilimim yerine senden ben ozurdilerim oncelikle :) 112 ye baktim simdi, 2 tane otobus gorunuyor 1 i basta 1 i sonda. IETT'de de baktim orada da ayni sekilde gorunuyor. Uygulama sorunsuz fakat IETT sorunlu anlayacagin bazi hatlarda :) Abi gerek yok cunku sorun yazilimda degildi, otobusler hakkatten yoktu ortada. Senin yazilim benim arkadasin kendini got etmesinde pek bi isime yaradi. Onu diyorum sadece. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 di şikayet etmemiş aksine "veriler doğru" demiş eheh korkutmuşlar adamları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Haha :) Bu arada Top Free de #20 olduk, seyahat kategorisinde 3 gundur #1 :) Bu kadar tutacagini hic dusunmuyordum nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Daha demin, IETT bizim IP mizi engelledi, 5 dakika down olduk simdi tekrar kaldirdik. Ama bu boyle gitmez bakalim nolucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Waqas said: IOS 3.2.2 ve ustu kullanan iphonelar ve ipadler artik uygulamayi acabiliyor. Bilginize :) sevindim mi sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Kullanici deneyimleri gelistirmek amacli feedbacklerinizi bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bi ufak önerim var olabilitesi var mı bilmiyorum. program otobüsün yerini gps üzerinde gösteriyor. isteğe bağlı olarak haritayı açmadan sadece yazılı olarak "otobüs şu anda şurda-şuraya yakın" dese, telefon zorlanıyor çünkü harita falan açınca. açlık ayfonu benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 forgiver said: belediyeye satsanıza cidden git görüş adamlarla, her ay geliştirme bakım vs. için para al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kullanmadim ama super bisi yapmissiniz. devam edin bu yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 seçilen hatlardaki otobüsler seçilen durağa gelince push notification attırsın. atıyorum arkadaşım 55t'de, taksime vardı, haberim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sen almanyada değil misin olm ne kurcalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Xenocide said: bi ufak önerim var olabilitesi var mı bilmiyorum. program otobüsün yerini gps üzerinde gösteriyor. isteğe bağlı olarak haritayı açmadan sadece yazılı olarak "otobüs şu anda şurda-şuraya yakın" dese, telefon zorlanıyor çünkü harita falan açınca. açlık ayfonu benimki. Hmm evet bunu dusunebiliriz, koymaya su anda kucuk buglari fix ettik 1.3 te biraz degisicez sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 "roket adam" said: seçilen hatlardaki otobüsler seçilen durağa gelince push notification attırsın. atıyorum arkadaşım 55t'de, taksime vardı, haberim olsun. Simdi her platformda ayni yapmaya calistigimiz icin bu mumkun degil. Cunku background da Iphone da calismiyor olucak :S ondan dolayi hangi otobusun nereye geldigini falan bilemeyecegiz :S Ama bunu da bir dusunelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 forgiver said: forgiver said: belediyeye satsanıza cidden git görüş adamlarla, her ay geliştirme bakım vs. için para al Abi dun web servis ip mizi banladi IETT biz de yeni ip lerle tekrardan up ettik server i. Biraz daha maintain ettik su anda surekli sorgu gondermek zorunda kalmayan bir algoritma gelistirdik. Ama bu cok sikintili yani IETT bunu da banlayacak biz yine server acicaz bize de cost olacak git gide... Bakalim napacagiz, bu arada Erzurum'a da kuracagiz, Erzurum'dan yetkili kisiler aradi konustuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Böyle birşey var ,göz ucuyla okudum ama , bu siz misiniz yoksa la :) http://www.webrazzi.com/2011/12/23/carlos-games-a/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar