Waqas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yaklasik 1 aylik bir calismamizin sonunda, Iphone, Android ve WP7(Az kaldi) uzerine "Nerde Bu Otobus?" adli bir application yazdik. Uygulamayi kisaca ozetlemek gerekirse, Istanbuldaki spesifik otobus hattinin IETT ve OHT otobuslerinin nerede oldugunu gosteriyor. Ayrica Hat duraklarini harita uzerinde, ve hat duraklarindan gecen otobuslerinin gidiste ve donuste varis zamanlarini gosterebiliyor. Neyse cok uzatmiyorum ve size linki paylasiyorum :) Umarim ki, isinize yarar :) Nerde Bu Otobus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Henuz denemedim ama oldukca basarili gorunuyor gorseller ve arayuz. Yarindan itibaren deneyip durumu bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 mümkün mü böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 4.3 gerekiyormus, yukleyemedim. IETT zaten kendi sitesinde veriyor bilgiyi. Oradan almislardir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Otobüslerin yerlerini de veriyor mu IETT? Büyük ihtimalle "15:30'da buradaysa, 16:00 da şurada olacaksa, arası 30 kilometreyse, dakikada 1 kilometre saniyede 1/60 km gider" tarzı bi algoritma kasmışlardır. Hoş görünüyor ama daha indirmedim, gelince bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hayır yani ben şey diye düşündüm her otobüsün an an nrede olduğununu bilgisi biyere felan mı gidiyo gps tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Gidiyo da, İETT bu bilgileri açıktan salmıyo bildiim kadarıyla, kendi içinde kullanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hehe bu benimde aklıma gelmişti :) bayada kafa yormuştum ama neden yapmadım bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Aaabi elinize sağlık. İnanılmaz olmuş. Bilgiler kaç dakika ile güncelleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bütün otobüslere bi gps yapsalar tahmini değil gerçek yerleri olsa 10 numara olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ayrıca nerde değil lan nerede olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Joker said: hehe bu benimde aklıma gelmişti :) bayada kafa yormuştum ama neden yapmadım bilmiyorum :) hatta ekran görüntüleride var paylaşayım istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Evet otobuslerin konumlari izleniyor. Su akbil bastiginiz turuncu kutular degistiginden beri -bir kac sene oluyor en assa- boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahah bende "Nerde" yazmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Joker said: ahah bende "Nerde" yazmışım :D Onu düzeltirken de "bende" yazmışsın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 "Bir şey" olacak ayrıca zaten. Çok çirkin hissediyorum kendimi böyle yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_TzBI5IzTi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 "roket adam" said: Otobüslerin yerlerini de veriyor mu IETT? Büyük ihtimalle "15:30'da buradaysa, 16:00 da şurada olacaksa, arası 30 kilometreyse, dakikada 1 kilometre saniyede 1/60 km gider" tarzı bi algoritma kasmışlardır. Hoş görünüyor ama daha indirmedim, gelince bakıcam.yaptığı son 5 durak arası ortalama hız; iki durak arası mesafe, falan şeklinde hesaplıyor diye tahmin ediyorum. güzel bir uygulama, iyi hoş ama; ben şahsen mobil.iett.gov.tr kullanıyorum zaten. niye bunu kullaniyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Abi konum bilgisi veriyor IETT diyorum hala tahmin ediyorum diyorsunuz. Dayakliksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 iyi olmuş indireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 di said: Abi konum bilgisi veriyor IETT diyorum hala tahmin ediyorum diyorsunuz. Dayakliksiniz.iett'nin nasi hesapladigini soyluyorum ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 di said: Abi konum bilgisi veriyor IETT diyorum hala tahmin ediyorum diyorsunuz. Dayakliksiniz. Tamam abicim güzel diyorsun o kenardaki aleti biz de gördük te, app developer'ların ne bileyim üçüncü kişilerin buna erişimi var mı, bunu de sen bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 niye bedava peki sonradan reklam alınabiliyor mu bu app.'lara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 "roket adam" said: Tamam abicim güzel diyorsun o kenardaki aleti biz de gördük te, app developer'ların ne bileyim üçüncü kişilerin buna erişimi var mı, bunu de sen bana :)örnek: http://3n.iett.gov.tr/?hat=112&sira= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar