Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bilmukabele sivilce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: ya arkadaşlar ne kadar ateist olmaya meraklı insanlar var ya:D hadi olun bakim 50 yaşına gelince nasıl olsa imana gelip ölüm geliyo korkusundan cogunuz 60 ına varmadan hacca gidenlerden olacaksınız,bu sizin genetiklerinize işlenmiş olm,islamla bir kere tanışan bir daha çıkamaz ahahahahaha lcd lafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 iki konuda da cevap yazmışsın ama,çok bidon kafalısın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ateistseniz ateistsiniz, müslümansanız müslümansınız hacılar; o kadar kasmayın kendi kafanızı diretmeye. Herkesin tuttuğu kendine neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Aluriel said: lcd lafası LSD olmasın? çünkü lcd benim bildiğim yeni nesil üç buçuk ekran tvlere verilen ad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ahmedinejad said: hayır daha önce 234234 defa anlatıldı bu kesme biçme olayları, bunların savaş zamanında ve belli şartlarda olabileceği anlatıldı, ki gidip pkklı terörist öldürüyoruz mesela kanunlara göre hakkımız var, türk devleti katil mi şimdi? daha iyisi bu dünyada yapılmamış olsa kuran iyi bir alternatif olabilirdi. bilgi için bakınız hindistan bağımsızlık hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ingenious said: Aluriel said: lcd lafası LSD olmasın? çünkü lcd benim bildiğim yeni nesil üç buçuk ekran tvlere verilen ad. offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Biz burada lcd deriz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 belli kimin bidon kafalı olduğu. bana bidon kafalı diyen zihniyet zamanında bunu da demişti Napolyonn said: aptalca bir hata ama art niyet yok. sonuçta kimin nerede arandığının kayıtları telekomda tutuluyor eğer telefonuna önceden kayıtlıysa arama kaydını bulurlar "burada aha yakaladık ahauhua" havası estirmeyin boşuna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ingenious said: Aluriel said: lcd lafası LSD olmasın? çünkü lcd benim bildiğim yeni nesil üç buçuk ekran tvlere verilen ad. Paticik'e hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 iyi aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ingenious said: Aluriel said: lcd lafası LSD olmasın? çünkü lcd benim bildiğim yeni nesil üç buçuk ekran tvlere verilen ad. ciddi misin? captainobvious.jpg gelsin buraya kasamadım aramaya şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 21sf konusmusuz logoyu koymayı unutmusuz http://img.chan4chan.com/img/2009-03-29/1238339547130.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ingenious said: Aluriel said: lcd lafası LSD olmasın? çünkü lcd benim bildiğim yeni nesil üç buçuk ekran tvlere verilen ad. HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yek yeaaa ne bozulması, bu sıcak havada dolaptan yeni çıkmış ev yapımı tiramisu + yine ev yapımı cafe latte keyfi yapıyorum niye bozulayım :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bu sıcakta kahve içersen olacağı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hatta temsili resim de koyayım, tam olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 eyvah resim çıkmıyo, forumu kırdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sahsahah yeni üyeler pek eglenceliymiş :D imageshack çalışmıyor baska birtanesini kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 canım çektiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 imageshack çok ziyan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oruç tutmak biraz saçma zaten de , hele bu sıcakta tutmak vücuda işkenceden başka birşey değil. Hani bu vücut bize allahtan emanetti , en ufak şeyden bile sakıncaktık zarar gelmesin diye. Zaten bu şakirtlerin en büyük sorunu her zaman içlerindeki tutarsızlıkları olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 eskiden kurbaa çıkardı, o da çıkmaz oldu. İŞTE O FOTOĞRAFLAR!!! tatlıyı görmek isteyen "open it biç" adlı linke tıklasın nabiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dinlerin o kendi içindeki çelişkilerini saysak bi 22 sayfa daha bıdı bıdı olur burda, boşverin kasmaya değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar