mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=30-07-2011%2023:38 youtube linki de varmış http://www.youtube.com/watch?v=fg-ZH3WRjD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abi yemin ederim izlerken ben utandim, icim sikildi, terledim boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 meybii skandal next mant tu geyms lkdsgjsklgjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abi ben de çok utanıyorum böyle ya. ilk 20 saniyesini izleyebildim anca. fazla empati midir nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 normal abi bende de oluyor rahatsız oluyorum resmen. adam içinden neler diyodur kimbilir ulan herif bi tane is, bi tane are kullanmadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 öyle olsa gerek evet. böyle kendini rezil edip şarkı söylemeye dans etmeye çalışanlarında videosunu izleyemiyorum ben. ama bu bambaşka abi adam direk keyword girmiş. arka arkaya sıralamış direk kelimeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hiddink'in video thumbnail e yansıyan bakışı çok iyi ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 mani said: ama bu bambaşka abi adam direk keyword girmiş. arka arkaya sıralamış direk kelimeleri. ahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahahahah yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tövbe estafurallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahahha hiddink de iyi idare etmiş ama sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Abi sinirden yarıda kestim 2 postada izledim video'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 senko said: abi yemin ederim izlerken ben utandim, icim sikildi, terledim boyle şerefsizim ben utandım DrPosev 41 minutes ago hahaha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hangi imamın çocuğu acaba ?! lechantamie 4 hours ago 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hangi kanal bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tayyip radyo televizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yalnız şey dicem bu ibrahim kırkayak,trt de spor alakalı tüm videoları hazırlayan adam galiba.adamın normal işi böyle muhabirlik değil jenerikler videolar falan hazırlamak sanırım.her futbol videosu sonrasında bu admaa teşekkür ederlerdi.heralde herkes tatilde diye buna kaldı ihale.buda çuvalladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lol trt. kesin minyon kontenjanından girmiştir. ulan kaç kişi izleyecek bunu, bi düşünür insan. 40 yıl uğraşsan yine bitmez bunun muhabbeti artık. ayıptır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 AND HOLLAND :D :D bide kameraya bakıyor hiddink konuşurken ne dio lan bu edasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 TD)Pentagram said: yalnız şey dicem bu ibrahim kırkayak,trt de spor alakalı tüm videoları hazırlayan adam galiba.adamın normal işi böyle muhabirlik değil jenerikler videolar falan hazırlamak sanırım.her futbol videosu sonrasında bu admaa teşekkür ederlerdi.heralde herkes tatilde diye buna kaldı ihale.buda çuvalladı abi 1 ingilizce bilen adam gönderemiyorsa trt zaten kapatsınlar kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bu ikinci mezun olması lazım. ilki şuydu; http://www.youtube.com/watch?v=xK3OnyXHpM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahahah yarıldım, tuncay için youtube'dan bi yorum umutyolcusu66 yavsak nasil guluyo sanki ya harvirdi bitirdi yada oxfordu senin neyine ingilizce konusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yorumu yapan daha turkce'yi ogrenememis yalnız. double fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahah cümlesi bittikten sonra da kestiler direk, uyduda çıkan problemden kesiyoruz dedi bi de sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar