liseli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dün gece bar'a gittim kız dedi "you are so manly why dont u touch my body? don't be shyi my boyfriend watching me and he thinks that it's okay" bende yapıştım hemen dans ettik sonra "do you want to go somewhere else like Beach" dedim kızda "how dare! how you can call me as bitch" dedi erkek arkadaşıyla yiyişti gözümün içine bakarak. :(
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 serin hikaye kanka yaz sicaginda iyi geldi
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,5791199,page=1 dasda
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 espiri tutmadı diye çaresizlikten link vermiş.
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 7thBreath said: espiri tutmadı diye çaresizlikten link vermiş. aynen kanke
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Coder said: abvblizzard said: Coder nasıl bir lowlife ya. kimsenin sana laf söyleyebilecek kadar önemli olmadığını bil, birazda sallama, mutlu ol, içinden ne geçiyorsa onu yap oluyor ya yıllarca kastıysan kendini kurumsallık aile kuramları, sorumluluk filan hepsini birden koyuverirsen süper oluyor... dene yaptım mutluyum.. beni bildiğin kurallarla yargılama ekmek, ben senin bildiğin kuralların geçerliliğine inanmıyorum..
Öne çıkan mesajlar