adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bilenler bilmeyenlere anlatsın oraya gidicem ben şimdi merkeze çok uzak mı nasıl bi yer burası?
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Ege bölgesinde genellikle çok uzak muhabbeti olmaz yahu. Gitmedim gerçi hiç. http://www.bodrumyarimadarehberi.com/mesafe/ Şöyle saçma bişey buldum. Güvercinliği yazmamışlar ama bi şekilde işine yaratırsın.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 güvercinliğe gitmiştim ama tam olarak şimdi kestiremedim mesafeyi abi bodrumda devamlı servis var.yarım saatte gidersin heryere
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gidilir tabi de burası biraz uzakmış sanırım merkezden minibüs falan bulamamaktan korktum bir an 33 kilometreymiş güvercinlik merkez arası
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Yok abi, yaz günü bodrumda hiç bişey bulamasan minibüs bulursun bence. Turistleri götürecek getirecek, icabında bir götürecek pir götürecek bıçkın şoförlerimiz var orada.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 merkezden heryere var minibüs. da güvercinlikten merkeze giderken daha seyrek oluyor tabi saatini ortalama kaç dakakda bir geçiyor ögrenmek lzm
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 e iyi bari taksime 1 saat yol çekiyoruz giderken şurda çekelim yarım saat yol dert değil minibüs olsun da :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 valla burası merkeze en yakın yerlerden biri sayılabilir:D 33 km uzaklık var ama anında merkezdesin ahefuaehuea adamlar akıyo gidiyo boş yolda:D
Öne çıkan mesajlar