gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 alıyorum hesap no gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hamambocegini bile oldurur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Red said: forumda birinden canvas tabloları sipariş vermiştik gelmemişti aklıma o geldi paranızı geri alabilmiş miydiniz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ginaly2 said: adam tablonun üst kısmında balık çizmeye çalışmış, beceremeyince altına no fish yazmış 3000'e kakalamaya çalışıyo. öyle gelişmedi aslında olay. orda balık vardı. balık kutsallıkla dinle alakalıymış bu arada hoca demişti. onu kuş yapmak istemiştim birden sebepsiz yere. sonra kızmıştı kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu tablonun ederi 400tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yok ya satmam 400 tl ye de orjinali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Adam pony cizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 multiple rainbow! oooh whats teh meaning of this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 anamgil resimci benim bunun daha iyisini 600euro'ya satmisti ayni yine kus var boyle surreal resim fln, renk tonlari daha azdi hatta, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 15tl ye 23nisan suluboya çalışmamı satarım vazgeçtim dürümede tavım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Esh said: Suluboya hata affetmez. O boyutta bir suluboya icin 3k para deil de resmin sanatsal degeri olmayabilir. yok mukavvaya yaptın mı affediyo. mukavva hayvan gibi su emebildiği için istediğin gibi kapayabiliyosun üstünu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 edit: çok kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ramazan ayına özel dijital baskı 55 tl + kargo. özel mesajla ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kaç paralık malzeme gitmiştir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yarım kutudan biraz fazla boya gitmiştir. dijital baskının maliyetide 20-25 tl. 55 tl+kargo gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kızgın bir kedi mi var resmin sağ tarafında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kızgın birazda şaşkın galiba. bu arada istiyosanız görsel sanatlara eleştiri topiği açıyım yada açsın biri. burası satış topiği. dediğim gibi dijital baskı siparişi verebilirsiniz. üzerinde kaçıncı dijital baskı olduğu yazan özel lisans kartıyla birlikte gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ginaly2 said: adam tablonun üst kısmında balık çizmeye çalışmış, beceremeyince altına no fish yazmış 3000'e kakalamaya çalışıyo. özet geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mal said: öyle gelişmedi aslında olay. orda balık vardı. balık kutsallıkla dinle alakalıymış bu arada hoca demişti. onu kuş yapmak istemiştim birden sebepsiz yere. sonra kızmıştı kedi. buda eseri yapanın özeti. bir eserin sahibini eseri hakkında konuşmak zorunda bırakmanın ne büyük kabalık olduğunu bilmiyosunuz. kızgın kedi gibi bakıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çok enteresan gerçekten. dijital baskı için net aleminde dünya kadar metaryel var. ama orijinali satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 satmak istemiyorum. zaten satılmasın diye 3000 tl dedim, edeceğinden yada etmeyeceğinden değil. başka bi ortamda başka koşullarda ederde belki birisi için ama parayla ticaretle bi alakası yok yani. zaten bi kaç ayrıntı ekliycemde önce gidip taratmam lazım ama üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar