Odyseuss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Merhaba, yeni bir knightonline sunucusu acildi. Su an icin ücretsiz. Malezya server indan baya bir arkadas var. Su an icin kohack tarzi programlar calismiyor. 27 sine kadar bug tesbitleri surecek.... www.knightonlineworld.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ciddi birşeye benziyor. kayıt oldum giriyorum birazdan.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 resmi server mı ?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 free shard gibi bişey sanırım anladığım kadarıyla. uo'daki nebula gibi.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 *Emulatörünü incelemeye dalar*[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Who are you guys? We are K2Network. We have acquired the license to service Knight Online in North America. We are located in Sunny Southern California. Ühühüh lisanslı bu :( Emulatör hayallerim bitti...[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: _Dalamar_, 23 Ağustos 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Who are you guys? We are K2Network. We have acquired the license to service Knight Online in North America. We are located in Sunny Southern California. Ühühüh lisanslı bu :( Emulatör hayallerim bitti... bakarsın ilerde açılır sphere knight online server rc4a2 fln :)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 BSA da kafama biner sonra :)[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende eski client var.Yeni erverda oynamak için illa download etmem mi lazım yeni olanı? Yada bunun bi logini falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: FRP_Master, 24 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: bakarsın ilerde açılır sphere knight online server rc4a2 fln :) RunKO 38 beta :-p[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esteban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cok bılıoruz Runka munka yasmıssın adam gıbı acıklasana sunu. herkes anlamak zorundamı. su forumlardakı bılmıslık olayı ınanılmas sınır edıcı yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 açıkladık ya pmde :) daha ne istion . forumun çoğuda anladı zaten :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esteban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pm de neyın nesı. madem yardımcı olcan adam gıbı olsana yaa. tane tane anlatsana sunu allasen nası bulurum nası yaparım. olmessınıs bıras acıklasanıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esteban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ayrıca ben oyuna gırmeye calısıorum.bana accountumu yascaım kısım cıkmıor. dırek oyuna gırıyor. server ekranında hıc bişii gosukmuo sadece o koca org bogurup duruo. serverlar gosukmuo???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yandaki resme tıkla görürsün :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esteban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ne alaka yaa ben knight online ın amerıca serverına gırerken accountumu yascaım yer cıkmıo dıorum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Knight Online'a bende geldim. Human Warrior Barbar oldum. Yanlız bu server paralı olacak gibime geliyor.Ama olsun.Oyun çok kaliteli. DAOC + Neverwinter Nights + Diablo karışımı bu oyun çok hoşunuza gidicek..! Nickim : oTToman_Laistragon[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 paralı olunca bir haller oluyor nedense. e-games serverı parasız iken gayet güzeldi, lagsızdı. paralı olmasıyla beraber yeni bir client geldi ve mahvettiler oyunu. umarım bütün oyuncuları kurur biter. o zaman görürler playerları dinlememenin ne demek olduğunu. ayrıca; knight online world server'ına da çok fazla bağlanmamanızı tavsiye ediyorum. oyuncu sayısının artışını göre max 1 ayda paralı olur.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 26 Ağustos 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 vericez artık başka çare var mı :)[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 lagdan kıvranma da sonra.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hmm oyun sıkmaya başladı ya.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 MORPG'lerin her zaman ortamıdır eğlenceli olan. kasmak pek tabii sıkar (özellikle 25'ten sonra) ortama akın :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yalnız şu anda open beta oynamaktayız. keyfini şu aralar skill kasarken çıkarmaya bakın bence, her an paralı olabilir :)[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bende son bir kac aydir Mu Online oynuyorum. Tamamen diablo tarzi. Eğer Knight Online da DAOC esintileri varsa denemek isterim. Oyun tamamen free değilmi ? Yani http://www.knightonlineworld.com/ adresinden indirip oynayabilirmiyim ?[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar