Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 üçüncüsünü yaptıkları bu olayın son 11 günü. http://www.humblebundle.com/ konu belli; 5 tane indie oyun var, istediğin kadar para ödeyip -ki 1 dolar da olabilir, 4k dolar da verenler var- bu 5 oyunu alıyorsun. alırken de -siteye girince görürsünüz zaten- ne kadarının hayır kurumlarına ne kadarının oyun geliştiricilerine ne kadarının da site sahiplerine gideceğini belirleme şansınız var. bir güzel yanı da 5 oyunu steam'e aktarma imkanı var, redeem key ile oradan da kullanabiliyorsunuz. onun dışında maile gelen link ile istediğiniz zaman direct http ya da torrent ile windows/linux/mac indirip istediğiniz yere kurabiliyorsunuz. geçen seferlerde braid ve world of goo falan varmış mesela. bu sefer Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV ve And Yet It Moves var listede. Cogs ve And yet it moves baya iyi, VVVVVV için de gideri var diyebilirim. diğer ikisini ben de bilmiyorum ve denemedim. şöyle de bi vidyoları var işte: http://www.youtube.com/watch?v=E4c6PWtE9mI yayın, yaydırın ve mümkünse alın, aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ayrıca paketi alanlar 14 Ağustos'a kadar minecraft'ı ücretsiz olarak oynayabiliyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ondan bahsetmeyi unutmuş muyum? vay arkadaş. cidden kaynamış arada. aynen öyle de bi durum söz konusu. minecraft 1.8 falan derdine düşenler için de iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 alsanıza olm, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 halen almamış olanlar varsa son gün olduğunu bildirmek isterim. yarın bu saatlerde kafanızı duvarlara vurmak istemiyorsanız 5 papel verin de alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ya illa paypal amazon ya da google checkout accountu mu almam lazım? Direk kartla ödetmiyor mu? :/ neyse normal google account'u da oluyormuş, inşallah google soymaz beni, güvendim aldım 10 papele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 paypalda hesap açmadan direkt kredi kartıyla alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 10 sent verdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 parana kıyıp azcık daha versen adamlar utanmayıp 2. pack'i de verirdi ama olsun. 1 dolar altına çıkan imaj da eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar