NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Şişlideki ev kiraları hangi aralıklarda oluyor birde kağıthaneye yakın mı bu şişli? Son olarakta nasıl bir muhittir bu şişli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-sisli-apartman_dairesi/listeleme?rsc=gXrel%2eJPrfCKLCMD5JUBdJ2f0pnqYuwAkcwUqg1CojI9gAaSd7jX5BmkakB%2errTshuNDLGphqp4= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 /summon Lancelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lol, İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri Şişli, nereyi merak ediyorsun? Ayazağa'dan Nişantaşı'na kadar türlü türlü muhit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aaynen öyle. ama direk şişli dediyse şişli merkezdir muhtemelen, 1k~ diyebiliriz. daha spesifik yer değiştirir durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 senin okulun davutpaşada değil mi aln şişlide ne işin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yok yahu ben bursalıyım okul zonguldaktaydı mezun oldum. Olay o değil bir yakınım kağıthanede işe girebilir şişlide arkadaşının yanında kalacak araştırma yapıyorum şu anda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 beyler bende konuyla çok bağlantılı bir soru sormak istiyorum alttaki mapte yeşil işaretli olan bölgelerde yola yürüme mesafesi kadar yakın 1+1 / studio 500-600 tl civarlarında muhit'i gece kondu olmayan içi yenilenmiş bir daire bulmak istiyorum. bakmamı tavsiye edeceğiniz mahalle semt filan varmı? şu semtte bu istediğine uygun yer bulursun diyenlerin önerilerini bekliyorum... map : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 GOP'tan uzak dur derim, çok çok karışık oralar. Kağıthane çok gecekondu, Bayrampaşa eh işte, Eyüp te güzel evler bulursun ama 500'e bulmanın imkanı yok hiç bi şekil istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Abi sen 700 e filan yükselt bütçeni istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şişli belediyesinin sınırlarından bahsetmiyon herhalde ,esas semt olarak şişli sıkıntılı ya ,kiracılar açgözlü ve uyuzlar ,bol bol travestisi mevcut ,aynı apartmanda bir arkadaşı 3 kere kapısının önünde soydular falan ,çok da pis bir yer değil de kim kalacak ,ne için kalacak ,cinsiyet vs önemli tabi,bide şişlinin tam olarak neresi mesela osmanbeye yakın kesimler daha iyi bomonti falan olabilir kağıthaneye yakın gayet ,minibüsle veya otobüsle tek vesait gidiverir ,sen tam olarak neresinde şişlinin aydınlat da ona göre bilgi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Abi gerdiniz beni kapısının önünde soydular vs diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 @joker, o çizginin en sağına gitmeye çalış =p @spark, beşiktaştaydı geçen dönem, şimdi taşındık davutpaşaya artık orada, FFFFFFFFUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O konuda henüz bilgi alamadım çok büyük bir yer olduğunu biliyorum ancak çok genel olarak kira fiyatları ne civardadır istanbulun ev kiraları konusunda bilgim yok 700-1000 arası falan mı 2+1ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şöyle bişi buldum mahalle hakkında fikrim yok ama http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-aksemsettin-de-kiralik-daire-48765560/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 700den aşağıya zor bulursun,bodrum falan belki,800+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar