snarveien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Woaaaaaaaaaaaah 4.0? 3.5, 3.2 ile falan geçemeyiz sanırım neyse bi başlayalım da araştırır öğrenir ona göre kastırırız kendimizi artık napalım. Çöküş yaşadım şu anda resmen 4.0 ne demek ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Zaten CC ancak geçer, 2 zor olmuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Anladım, 4 üzerinden 3.5'u kafadan var daha fazlası da olabilir denebilir gibi birşey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yav said: koç dediğin 31 bin lira yav kültür %50 9 bin lira beykent %25 burslu da 14bin lira mı ne ediyor ankara istemiyordu zaten paraları bu kadarmış ben napayım beykent 25% burslu nasıl 14k ya? adamlar harvard olmuş bizim haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 http://www.beykent.edu.tr/WebProjects/Web/OgrenciIsleri.php?CategoryId=764&ContentId=787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Allure- said: yav said: koç dediğin 31 bin lira yav kültür %50 9 bin lira beykent %25 burslu da 14bin lira mı ne ediyor ankara istemiyordu zaten paraları bu kadarmış ben napayım beykent 25% burslu nasıl 14k ya? adamlar harvard olmuş bizim haberimiz yok. facepalm mı koysak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Hukuk fakültesi farklı ama. Bilkent ile aynı ücreti koymaları İstanbul faktörü müdür acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Özellerin hukuk fakültesi hep diğer bölümlerden pahalı zaten de beykent gibi bir üniversitenin bu kadar fazla olması garip. Üniversiteyi kötülediğimden değil bi bilgi olsun bilkent olsun neredeyse onlarla yarışıcak duruma gelmiş garip gelen bu herkese sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 %25 burslu deyince ilk başta ücretin %25inin ödendiği burs seçeneği gibi geliyor kulağa ondan mı yanlış anladın ki? ücretin %75'inin 14bin lira yani programın 19bin lira olmasına mı pahalı dedin yoksa? ne kadar ki vakıf ünileri hep böyle değil mi yav? beykent üni hukuk fakültesi taksim'in göbeğinde bir bina bu arada oradan prim yapıyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Beykent gibi bir üniversitenin Bilkent ile aynı parayı alması garip geldi bana. İstanbul'da olduğu içindir ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bi tarafta istanbul farkı, bi tarafta öğretim üyesi farkı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hayır ben bildiğin beykent'i 10 milyar falan sanıyordum ondan. bilkent'ten falan pahalı olduğunu görünce öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 barnacle said: Allure- said: yav said: koç dediğin 31 bin lira yav kültür %50 9 bin lira beykent %25 burslu da 14bin lira mı ne ediyor ankara istemiyordu zaten paraları bu kadarmış ben napayım beykent 25% burslu nasıl 14k ya? adamlar harvard olmuş bizim haberimiz yok. facepalm mı koysak gerizekalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 10 bine okul mu var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şu okuldan ne farkı var ki beykent'in? http://www.iticu.edu.tr/Akademik/Fakulteler/Hukuk/Genel-Bilgi/Pages/Anasayfa.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 arada 750 TL fark var beykent taksim'de bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 snarveien said: Ben de bu sene tercih yaptım da %50 burslu özellerii yazmanın kıyısından döndüm özellikle de beykent'in. Yeditepe, ışık, bahçeşehir, okan hepsinin %50leri geliyordu zaten komik bi sıralamayla almışlar hepsini de sonradan neden sıkıntı stres yapayım ki kendimi de ailemi de yazdım çanakkale, balıkesir, marmara geçtim. Ben şunu merak ediyorum 249bin sıralamam ve marmara yazdığım bölüm 202binle kapamış geçen sene 13.tercihim burası ondan öncekiler zaten uçuk, imkanı olmayan şeyler. Acaba 202bin sıralamayla kapatmış olan marmaraya kazara girebilitem yüzde kaç? Bi de son bişey daha atıyorum bu sene Çanakkale'ye gittim, az biraz ilk seneden kaynaklanan sosyal hayat kısıtlanmasından da yararlanarak kendimi derslere verip, alttan hiç bi dersim kalmasa ve notlarımı da aşşağı yukarı CC yapıp İstanbul'daki bi devlet ünivesitesine geçiş imkanım nedir? Yani böyle bi not ortalaması tutturabilir miyim? Geçiş herkesin de söylediği gibi çok ama çok zor birşey mi? Tüm bu sorularımı yanıtlayabilene çok teşekkür ederim gerçekten. 200binlerdeki sıralamaların sağı solu belli olmaz bence gayet gelebilir marmara, her gece dua et :P yatay geçmek istediğin okulların sitelerine gir bak bu sene yatay geçişten kimleri almışlar listelerini elde edebilirsin ben bakmıştım geçen sene iü iktisat fakültesine, anadolunun çeşitli üniversitelerden 3.30-3.40 ve sonrasıyla geçiş yapanlar vardı hep... Olmayacak diye bişey yok. Bu arada CC geçme notu. Düzgün ortalama için hepsini AA yapamadığını da BA, çok sıkıştın mı da BB getirmen lazım. BB, 3.0'a denk gelir mesela, BA 3.5'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar