Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU tanıtım röportajları ve önemli bilgiler

Norak

Öne çıkan mesajlar

www.worldofwar.net/articles/london2004/

www.eurogamer.net/article.php?article_id=56628

daha bir sürü var, burda sitelerin listesi var:
en.wow-europe.com/

Ayın 13 ünde yapılmış 2 hafta sonra eu beta demişler, haftaya pazartesi bence başlıcaktır.Ayrıca eu için yılbaşından önce çıkabilir demişler gene yazılardan birinde.

benim üstünde önemle durduğum şeyler:

-The eventual choice of which server you play on will be down to changing your payment method; -not importing a box from another country. (yani us den box alabiliriz rahatlıkla).

-Chris Sigaty: Well, the team I'm on - I'm actually from the WarCraft III team - we're actually working on an unannounced project right now, but it has definitely been interrupted by World of WarCraft and us trying to do this massive launch. But yeah, we've got stuff in the wings, but I can't say more than that.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 24 Eylül 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"George Wang: Actually we're hoping it's going to be launched in the US and Korea this year, and the European launch is coming a few months after that.
Eurogamer: So early next year?
Chris Sigaty: That's what we're shooting for."
bu eurogamer dan alıntı

"The release date for the US is not confirmed, however the Producer mentioned the Euro launch would be out likely before Christmas, and that the US release would be a couple of months before that…"
buda worldofwar net
aynı insanlarla konusup farklı yazılar yazmayı nası becermisler anlamadım :)

"The European beta is coming soon, likely within two weeks. In fact, the Producer said, they are counting down in days not weeks!"
tabi hafta yerine gun sayıyolar normal 4 hafta 5 hafta diceklerine 28 gun 35 gun sayıyolar[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

yahu geri kalmak nedir lol
ben anlamıyorum okyanusun diğer tarafındaki adamın aşmış olması, senin onla bir ortamda bile bulunamayağın bir sunucuda yeni başlıyor olman neyi değiştirir ki?

yani bu oyuna 1 sene sonra kimse sıfırdan başlamak istemez bu mantıkla? :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 24 Eylül 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
yahu geri kalmak nedir lol
ben anlamıyorum okyanusun diğer tarafındaki adamın aşmış olması, senin onla bir ortamda bile bulunamayağın bir sunucuda yeni başlıyor olman neyi değiştirir ki?

yani bu oyuna 1 sene sonra kimse sıfırdan başlamak istemez bu mantıkla? :D

mirim gene cok onemli bir yaraya parmak bastiniz . kaldirmayiniz parmaginizi. server yeni olduktan sonra sorun olmaz... kiskanclikda en buyuk gunahlardanmis derler.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

eğer us serverında oynıcaksan öyle,

yok eu serverlarını bekliceksen us dende alabilirsin çünkü aynı versiyon olacakmış zaten, bi önemi yok yani hangi ülkeden aldığının, 2 haftadır bu soruya cevap arıyordum, en sonunda :).

ben pre order yaptım şu anda. zaten euda oynıcam.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Norak bismillah!!??, geçen stress testte olduğu gibi gene acele kararlar veriyosun bence. En azından avrupa betayı beklemekte fayda var (pre-order vermek istiyen arkadaşlar için), çünkü amerikada oyun release olmuşken burda 2 aydan uzun süre beta test devam edicek.[signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü
http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten pre-order, iptal ederiz gerekirse :) cdromshop.com dan aldım coll. edition kargo dahil 105$ etti. sanırım kanada olduğu için oyuna 70$ demişler . amazondan normal versiyon alsam daha pahalıya gelicek yane :) gayet iyi fiyat. zaten parasını taa paketi size yollayınca çekiyorlar sonuçta. dhl ile yolluyo zaten adamlar 3 günde elimde olacak sora beklerim 2 ay server açılmasını o bişi değil.

hem o üsste yazdığım linklerde oyunu yapan takımın başkanı olan chris demiş zaten röportajda, kutuyu nerden aldığınız değil; nerden ne şekilde ödediğiniz farkediyor diye. belki eu coll. ed. çıkmıcak ne bilim belli mi olur.

eu teknik destek açılsın bide onlara doğrulatıcam, us den alırsam sorun olmaz dimi diye, oda ok çıkarsa zaten taam herşey.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
Sosyal ağlarda paylaş

evt amerikan $ :) hatta c/p yapim:

Qty Title Platform Price
1 PREBOOK: WORLD OF WARCRAFT COLLECTO W9X CAN$ 97.21
The DHL EXPRESS shipping charge is: CAN$ 45.44
========
Total: CAN$142.65
The US$ Equivalent is US$102.71

[Bu mesaj Norak tarafından 24 Eylül 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...