pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 liseli said: sol alt adam şemsiyenin ucuna oturmuş gibi :D HAcı antalya değişti.Bi ara bonecrusher gelmişti fistan pogo falan takılmıştık asda :D we love bone <3 aaa fotoğrafımız bile var. sdfa.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yani bone'a şapur şupur bana yarabbi şükür mü? ALMANYA'DAN GELİYORUM LAN! kıçınızı kaldırırsınız bi görüşürüz
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bone o, halkın kahramanı :D sana yok bişey.Tanımıorm bile seni lan kimsin sen? Luzır
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Cystein liseli'nin adresini biliyorum, geldiğinde haber ver kankut.
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Cystein said: yani bone'a şapur şupur bana yarabbi şükür mü? ALMANYA'DAN GELİYORUM LAN! kıçınızı kaldırırsınız bi görüşürüz olm bu scaıkta milleti evinden cıkarma. Dişiysen gel bize değilsen buluşma tenezzül etme.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 TAYLAN SALAĞI TELEFONUNA BAKSANA.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küheylan beni aramışın oyundaydım.şu an yine oyundayım ama
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 antalyalılar daha kötü hep loser kar bile görmemişler görünce seviniyorlar
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 siz de karı görünce seviniyorsunuz ehuheuhe
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 eghuyeuheuheuh iyi dedin hahas
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küheylan said: siz de karı görünce seviniyorsunuz ehuheuhe yılda 3 ay görünüyo orda dsfs
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küheylan said: Normalde Bursalıyız, trollüyoruz başlığı. Liseli o şemsiyeye oturan adam, şemsiyeye oturtuyor artık Antalyalı bi hatunu keh keh keh Bu ne lan hayvan antalyalı hatunlar bacımızdır.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 antalyada türk varmı la kaldımı
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bacı macı, oturuyor mu?
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 TAYLAN? lan sanki tanıorum seni taylan, Ataman felan onlarla mı takılıodun? /- // K orion gençliği :D hahaha serdar felan vardı.Tey yavrum teyyy
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ataman'ı ben biliyorum. mahalle arkadaşımdı o benim.
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 liseli said: TAYLAN? lan sanki tanıorum seni taylan, Ataman felan onlarla mı takılıodun? /- // K orion gençliği :D hahaha serdar felan vardı.Tey yavrum teyyy bahçelievlerdeki orion mu, şişko ataman? Ama şimdi zayıflamıştır. Keskin miydi neydi soyadı.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 geçen gün yemek yiyordum yanımdan geçti, çok zayıflamamış. ama hala metalci sanırım, kafa sallaya sallaya geçti yanımdan. headbangers ball
Öne çıkan mesajlar