BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.mackolik.com/Haber/119347/Fenerbahce-Belediye-mi-Oluyor
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 said: Bir yıl Bankasya Ligi’nde oynayacak Fenerbahçe, gelecek sezon Süper Lig’e yükseldiğinde bu futbolcuları geri alacak. said: Fenerbahçe, gelecek sezon Süper Lig’e yükseldiğinde bu futbolcuları geri alacak. said: Fenerbahçe, gelecek sezon Süper Lig’e yükseldiğinde said: gelecek sezon said: Fenerbahçe Süper Lig’e yükseldiğinde
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yalan haber heralde, bu kadar kepazelik yapmaz hiçbir yönetim kendi takımına. düşmeleri zaten asırlarca dalga konusu olacak da, hele bir de düştükten sonra böyle bi eti cinlik yaparlarsa hem geçilecek dalganın hem de kaybedecekleri imajın haddi hesabı olmaz.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kaybedecekleri imaj olsa da, yine son sözleri fenerbahçe olur sanırsam.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 imaj dediğiniz fenerbahçedir fenerbahçe 5. lige düşse imaj 5. ligde olur, imajmakerlar da orda bulunur. bu ülkede fenerbahçenin bulunduğu ligin imajı takip edilir. imaj biliyorum diyeniniz de tatava zaten.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aha fenerbahçenin büyüklüğünün adı kondu sonunda oh.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 fenerbahçe büyüklüğünün adını bilmem fakat fenerbahçenin kimlere koyduğu çok belli fb'nin adının geçtiği yerde bitiyorlar. edit:şuraya bi meme koyayımda mallığımı örtsün neyse uğraşamam
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 harbi lan gökhan gönül çok güzel gol attıydı bize. ama koymak falan ayıboluyo bilader.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi sizde bokunu çıkarıyosunuz ama doğruya doğru
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben galatasaraylı beşiktaşlı değilim, bence dalga geçme hakkım olmalı.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 S-H said: fenerbahçe büyüklüğünün adını bilmem fakat fenerbahçenin kimlere koyduğu çok belli fb'nin adının geçtiği yerde bitiyorlar. edit:şuraya bi meme koyayımda mallığımı örtsün neyse uğraşamam www.antu.com Buraya alalım.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 S-H said: fenerbahçe büyüklüğünün adını bilmem fakat fenerbahçenin kimlere koyduğu çok belli fb'nin adının geçtiği yerde bitiyorlar. edit:şuraya bi meme koyayımda mallığımı örtsün neyse uğraşamam
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Khelben said: S-H said: fenerbahçe büyüklüğünün adını bilmem fakat fenerbahçenin kimlere koyduğu çok belli fb'nin adının geçtiği yerde bitiyorlar. edit:şuraya bi meme koyayımda mallığımı örtsün neyse uğraşamam www.antu.com Buraya alalım. sizin zihniyetiniz antudan farklı mı sanıyosunuz ? şuraya konulan jpegler hariç bir kere bile girmedim antuya,forumdaki gsliler sayesinde takip ediyorum buradan gitmeme gerek yok.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Burada normal olan hiç kimse Fenerli Galatasaraylı farketmez koyduğumuz çaktığımız vs türevi cümleler kurmuyor. Burası bir taraftar forumu değil. Mevcut olanları var. Madem çok meraklısın koymaya, git orada Fenerin koyduklarından bahset demek istemiştim ben kısaca. Tavsiyemi sürdürüyorum. Zaten 2 kere daha bu tarz mesaj yazarsan mod'lar gerekli işlemi yapar diye düşünüyorum.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bir bak bakalım açılan topiclere yapılan yorumlara atılan iftiralara forumu antuya çeviren sizsiniz,sizin seviyenize inince biz suçlu oluyoruz ne güzelmiş valla.forum genelinde aynı adalet sağlanıcaksa banlasınlar yalnız olacağımı sanmıyorum.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bi tek şu fenerlilerde var tokmakladık koyduk falan
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jj9v_U39ty0
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 S-H said: bir bak bakalım açılan topiclere yapılan yorumlara atılan iftiralara forumu antuya çeviren siz,sizin seviyenize inince biz suçlu oluyoruz ne güzelmiş valla,forum genelinde aynı adalet sağlanıcaksa banlasınlar yanlız olacağımı sanmıyorum. Aç copy paste yap yaz modlara, gerekeni yapsınlar. O yaptı bende yaptım ilkokul mantığını aşın artık.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 olur bir de troll avcılığı yapayım forumda :)
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Trollerin seviyesine inmek hoşuna gidiyorsa in o zaman, ne diyelim.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 "koyduk" "çaktık" falan gibi çocuk muhabbetleri bu forumda yasak. Defalarca söylendi, yazıldı. Cezası yaptırımı da uygulanır. Kullanan herkese eşit olarak. Şu aralar moderasyon kısmında ucu tüm kullanıcılara dokunan radikal değişiklikler yapıldığı için ceza kesimi ve takibi biraz zorlaştı, geçici olarak cezalar gecikiyor. Ama bu herkesin istediği gibi at koşturacağı anlamına gelmesin. İşler rayına oturunca bayağı sessizlik hakim olacak muhtemelen buralarda. Takımmış tanıdıkmış falan pek farketmiyor. Şu anda biriken bayağı kalabalık bir liste var zaten. İçinde trolleyeni de var, hakaret edeni de var, koyduk çaktık muhabbeti yapanı gese febe yazanı da. Bunun dışında ortada ülkenin 3 büyük takımından birinin yapmış olma ihtimali olan (ki görünüşe göre yüksek bir ihtimal olan) şike varken insanların bunun o takımın onurunu zedeleyeceğini, haysiyetini ve duruşunu etkileyeceğini konuşması normaldir. Aynı şekilde, ortada 3 büyüklerden bir takımın bir şekilde küme düşme ihtimali varken bu konuda dalga geçmeler de normaldir. Zamanında "beşiktaş kümeye" diye de çok dalga geçildi, bu sezon "GS kümeye eheh" diye de çok dalga geçildi, şimdi de dava ve tff kararı dolayısıyla fener kümeye diye de dalga geçiliyor. Ki dalga geçenler arasında kendi takımı düşme riski olan taraftarlar da var. Bunlar normal şeyler, bahsettiğiniz taraftar forumu kafasıyla alakası yok. Ve buraya yazarken herkesin belli bir olgunluk seviyesinde olduğunu varsayıyor, ve bu yönde hareket bekliyoruz. Eğer bunu kaldıramıyorsanız, illa dellenip ilkokul çocuğu gibi koyduk çaktık muhabbetine girecekseniz, bu bölüme girmeyin, bu bölümü de kaldıramıyorsunuz demektir. Bu fenerliler ya da herhangi başka bir kitle için değil, herkes için genel bir uyarı. Hoşgörüye evet, suistimale hayır diyoruz.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sezon ortasından beri burda yapılan fenerbahçe terörüne açılan abuk subuk topiclere yorumlara göz yumanlar sizlersiniz,kendi takımlarının durumu kötü diye kendi topiclerinde tek satır yazılmazken burada aziz yıldırımın meme ucu gözükmüş zaaa diye topic açanlara kimsenin 'kaldıramıyosanız ilkokul çocuğu seviyesine inmeyin' dediğini görmedim,gs topicinde 8-0 liverpool maçı muhabbeti yapanlarında uyarı aldığını görmedim algıda seçicilik olduğunu sanıyorum. uefa kupasını kazanan bir takımın küme düşme potasının hemen üstünde bitirmesinin üzücü olduğunun farkındayım hatta fb'nin aynı pozisyona düşmesini dileyen kitlenin sayısının az olmadığını da biliyorum.fakat bu hırsınızı yandaş medyanın ve baransunun saçma argümanlarıyla burada terör estirenlere kimsenin durun bakalım ne yapıyosunuz dediğini de görmedim.kesinleşen bir durum ortaya çıksın isteyen dalgasını geçsin.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yahu sonuç kesinleştikten fenerbahçe küme düştükten sonra neyinle dalga geçicez ki senin? Zaten basıcaksınız vanishleri gidiceksiniz,kalan 2-3 yüzsüz de hökömötün oyunu bu diye dolanıcak ortada işte. @Rewendor: Açıkçası izlediğiniz politika bana çok da mantıklı gelmedi, atıyorum x şahsı trolleyip diğer insanları kızdırırken x'i uzun süre cezalandırmazsanız trollenen şahıslar da benzeri hakaret/trollemeleri yapmaya başlar dolayısıyla. Burda bi süre sonra herkesi banlamanız bence çok da çözüm olmaz. Geçmişe yönelik uygulamaların çok da mantıklı olmadığı fikrindeyim ama tabi paticikte bu tarz fikirlerin pek de değer görmediğini anlayacak kadar uzun süredir de burdayım. :)
Öne çıkan mesajlar