pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 evet ,son fikrim şu bayenler 18 yaşına geldiinde erkek askerden geldiğinde evlendirecen,mırın kırın ederse zorla evlendirileebilecek Bağdat valisi ikinci eşi zorunlu kılmış evlenmeyene idam demiş. Adamda karısını bu konuda ikna edemeyince mahalledeki kocakarıyla evleneyim o zaman demiş. Kanunlara göre evlendiği kadının yanında en azından bir gece kalması gerekmiş. Kocakarı ertesi gün evden topallayarak çıkarken Bağdat Bağdat olalı böyle vali görmedi demiş! cübbeliden alıntıdır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 löl ne salak hikaye, cübbelide az değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Law said: 1- 30 undan sonra bir kadının sakat doğum yapma riski çok artar 20-25 arasına göre. 2- Ayrıca bir erkeğin bir kadını seçerken başa aldığı ilk kıstasda her zaman yaş olur, çünkü genç kadın=doğurganlıktır. Yani erkekler bilinçsizce aslında doğanın çağrısına cevap verirler işin özü bu. 1- Bunu 40 yaşından sonra olarak değiştirmek istiyorum.x 2- Erkeklerin bu seçimlerinde ne kadar bilinçsiz olduğunu ben de zaten dile getirmek istemiştim.Pekiştirdiğin için ayrıca tşk ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Pasta said: SekerPembe said: Law said: RamsesII said: Bi de forumdaki kızlarımız alınmasın ama ben 18-23 yaş arası kadınların olgun olduklarını tam olarak kafa yapısı olarak oturduklarını düşünmüyorum.Erkekler geç olgunlaşır lafı falan yalan,bu devirde kadınlar geç olgunlaşıyor artık. O olgunluk zaten biyolojik anlamda söyleniyor. Kadınların biyolojik saati daha hızlı işliyor. Çabuk olgunlaşıp çabuk bitiyorlar. Bu saatin hızlı işlemesinden dolay zaten genelde erkeğe kendinden genç biri evlen denir. Saçmalık..20 yaşında ne erkekler var 30 yaşında gösteriyor,ne de bayanlar var 30 yaşında 20 yaşında gösteriyor. Bu tamamen erkeklerin bi tarafından uydurduğu ve kendilerinin de inandığı bişey,eğer bahsettiğiniz doğurganlıksa seveceğiniz değil doğum yaptıracağınız kadınlarla sınırlı kalın. Ama bunun adına da kadınlar erken çöküyor yapıştırmasını yapmayın lütfen ya bi git kes sesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Evlenmeyin birlikte yasayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahahah hayatımın en güzel atarını yedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 SekerPembe said: Law said: 1- 30 undan sonra bir kadının sakat doğum yapma riski çok artar 20-25 arasına göre. 2- Ayrıca bir erkeğin bir kadını seçerken başa aldığı ilk kıstasda her zaman yaş olur, çünkü genç kadın=doğurganlıktır. Yani erkekler bilinçsizce aslında doğanın çağrısına cevap verirler işin özü bu. 1- Bunu 40 yaşından sonra olarak değiştirmek istiyorum.x 2- Erkeklerin bu seçimlerinde ne kadar bilinçsiz olduğunu ben de zaten dile getirmek istemiştim.Pekiştirdiğin için ayrıca tşk ediyorum 1-35 yapalım. 2- Bir kadından daha fazla bilinçsiz değiller bu seçimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Nefes alsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 seks yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 SeaGle said: Hatun dediğin 25'inden önce alınmaz. Günümüz kızlarının büyük bi kısmı 25 yaşına kadar toz almayı bile bilmiyo lan. Makarna yapmayı bilmeyen var. Erkek dediğin hele üni okumuşsa zaten evlenene kadar fastfood takılıyor, evlendikten sonra da devam edilmez abuk subuk yemek işine. iyi kısır yapan kız buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 OHA KARDEŞİ VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Babaannesi falanda varsa bana olur o tarz seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Birincisi keşke soru en fazla kaç yaş fark olmalıdır değil, en az kaç yaş fark olmalıdır olsaydı. İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır. Üçüncüsü erkek en az 9-10 yaş büyük olmalıdır ve erkek mümkün olduğu kadar geç evlenmelidir. En az 30 yaşında evlenmelidir. Hee,derseniz ki "sen ne yaptın?"... -Kendi sınıfımdan bir kıza aşık oldum, 6 sene çıktım, 13 senedir evliyim. -Eşim benden fazla kazanıyor. -Eşimle aynı yaştayım. Netice olarak siz siz olun, nasihatlerimi dikkate alın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 :). Dürüstlüğüne hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çetin abinin durum tam olarak "imamın dediğini yap, yaptığını yapma" olmuş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 cetintas said: İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır. kompleks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Law said: 2- Bir kadından daha fazla bilinçsiz değiller bu seçimlerinde. abi tr'de kadın dediğin full time yaka açık beyaz gömlek giyen, traş makinesi nedir bilmeyen, sakallı gezen full kıllı ama kafa kel, davranış olarak da görsel olarak da orangutana eşit primatlara tapan bi canlı. ama adamın arabası, evi falan var. kadınlar inan senden daha bilinçliler bak. "al muz, yersin" diye kandıracağın orangutanı sen kendine eş olarak seçmezsin onu geçtim yakıştıramazsın vallahi. gidip zoruna kasıyoruz işte salak gibi. kadın al muz yersin diye kafalıyor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Öylede ama sonuçda elde ettikleri ne ? Paralı bir primat ve kendilerine değer vermeyem mal muamelesi yapan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Erkeğin kompleksi değil kadınların "en iyi biziz çoçuk da yaparız kariyer de, erkeklere ihtiyacımız yok hihi" genleriyle ilgili birşey. Her kadın böbürlenmeye eğilimlidir erkeklerle kıyasladığında. Genelde hemcinslerine karşı tutar bu krizleri ama böyle maaş, kariyer, statü fln olunca kocasına bile yüksekten bakabilir. Feministler hele abooo... Her kadın için geçerli değil ama çoğunluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 1 kaç sene önce, bir söyleşide konu nasıl olduysa centilmen erkeğe gelmişdi. Arkamda iki orta yaşlı hanım başladılar aralarında aman nerde öyle centilmen adam diye dalga geçmeye kendi aralarında. Güldüm, centilmen erkek varda ama acaba sen onu hak edecek kadar hanımefendimisin demek geldi içimden tabi dönüp demedim. Kısaca birazda insan kendini tartmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 e zaten mesela öylesine centilmen ol da babayı al abi. gerek yok fazla iyi olmaya. hakketmiyor geneli o kadar iyiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ama bi norveçli hakeder abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 norveç elçiliğine numune istediğimi belirtem mailı attım zaten. gelsin testlerini yapalım dedim. o ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ÇITIR OLSUN AKŞAM SİMİDİ GİBİ heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Çekme basma, çentik darbe falan bayaa iyiymiş sonuçları norveçin, öyle duydum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar