Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heroes of newerth artık bedava

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
verilen para tamamen kaliteli hizmetle ilgili ya. kıromusunuz nesiniz.
drop olunca eleman oyun bitiyor.
quit e çare yok.
delimisiniz nesiniz.
ne dotası amk.
yazık günah.
dengesiz olduğu için mi tonlarca resmi turnuvalarda var hon.

hiç bakmadan bok atanlar hakkaten ilginç.
kedi ciğer ilişkisi.
bedava olunca geçmemeleride gurur meselesi gibi bişi.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

hayır alakası yok. benim dediğim şey, sadece grafikleri için bir oyun oynamak.

yahu nasıl sadece grafikler için olduğunu düşünürsün. nasıl bir algı bu. hakkaten yazık ya.

oyunun multiplayer sistemi çok gelişmiş dostum.

bukadar düz bi bakış açısı olamaz heralde.
Mesaj tarihi:
Artariel said:
hayır alakası yok. benim dediğim şey, sadece grafikleri için bir oyun oynamak.

sadece grafikler mi ?

yoksa;

matchmaking gibi "click and play" gibi kolay oyuna girebilme özelliğinin olması mı,
reconnection olması mı,
degistirilebilir ui ve eklenebilir addon olabilmesi mi
kendi keybind'lerini istedigin gibi degistirebilmen mi
leaver protection oyunlar oynayabilmen mi
farklı hero avatarları - soundpack yada daha birçok şeye sahip olabilecegin bi store'u olması mı

sadece player iconuna mouse götürerek oynadıgın insanların tüm stat,win-lose,most played heroes gibi statlarını görebilmen mi,

yada daha sayamayacagım bir çok artısı için mi oynuyoruz bu oyunu, evet.

NOKTA
Mesaj tarihi:
sen dotayı daha cok sevebilirsin tamam da bunun üzerine cogunlugun artık dota oynamadıgını farkedip, üzülüp hemen hon şöyle de böyle, oyuncuları da o biçim vıy vıy diye konuşmanı kınıyorum
Mesaj tarihi:
HON'da LOL'da DOTA'dan teknik olarak üstün. DOTA bence atmosfer olarak daha iyi. Bir kere voice, ses ve arka plan müziği Blizzard tabanından olduğu için daha kaliteli LOL'e ve HON'a nazaran.

Fakat network sistemi, rejoin olayı, matchmaking falan tabiki DOTA'dan iyi.

Birde tabi guinsoo ve icefrog'un yarattığı herolar falan daha çekici geliyor bana.

LOL'de hero'lar inanılmaz bayık. HON'u çok oynamadım bilmiyorum.
HON'un DOTA'ya benzemesi büyük bir artı. 30$ ücrete karşılık LOL'ün F2P ile çıkagelmesi darbe vurdu, ikiside f2p olsaydı bence HON şuan liderdi.

Birde Valve'ın cevabını görebilsek çok iyi olacak.
Mesaj tarihi:
asitlikusmuk said:

Buddha said:

asitlikusmuk said:

Pewpew said:

kim niye oynasin abi su oyunu allah askina

dünya üzerinde en çok oyucuya sahip strateji,rpg multiplayer oyunlarından birine böyle bişi demekde ilginçmiş : )

O övgüleri Dota hakediyor yalnız.

rezaletin daniskası. dota 2005 veya 2006 hakediyordu haklısın ama 2012 geldi nerdeyse. grafikler mide bulandırıcı. motorlar değişti artık.

starcraft 2 varken starcraft 1 oynamak gibi bişi hon varken dota oynamak.

he eğer pc 512 ram ise hala bilemem.

Niye zamanında Hon'un 20 katı oyuncusu vardı :) Dediklerin doğru zaten şuan Hon varklen Dota oynanmaz ama Hon Dota'dan esinlenme olduğu için fikrin sahibi Dota hakediyor bu övgüleri. Hon hazır fikir hazır oynun üzerine yattı bende oynuyorum ama en çok oynan strateji falan fistan bunlarının hepsinin sebebi Dota'yı geliştirmiş olmaları. Yani sebep yine Dota :)
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

sen dotayı daha cok sevebilirsin tamam da bunun üzerine cogunlugun artık dota oynamadıgını farkedip, üzülüp hemen hon şöyle de böyle, oyuncuları da o biçim vıy vıy diye konuşmanı kınıyorum

Hon'a sadece grafikten ibaret diyen adam ne hon oynamıştır ne dota. Dota bile oynamış olsa böyle söylemez :) Sonuçta aynı mantık ikiside. Hon exraları var işte grafikte bunlardan biri.
Mesaj tarihi:
oyun gerçek değerine gidiyor artık desenize

lol forumları son zamanlarda 10 dolar 10 dolar gelin hon oynayın lol bok hon şahane spammerlarıyla dolmuştu. hon oynayacağıma dota2yi beklerim.
Mesaj tarihi:
Zaten daha önce de paticikte dota oynadığını sanıp beceremeyenlerin daha kolay bi oynanışa sahip, nooblar için yapılmış oyuna kayıp arkasından dotayı beğenmemeleri çok şaşırtıcı değil.
Türk oyuncularda bu hep böyle olmuştur zaten ortalık hala Fifa oynamayı beceremediği için Pes daha iyi diyen insanlarla dolu.
Aynı durum burda da geçerli sanırım ^^

Hon gerçekten daha iyi olsaydı zannediyorum dotadan daha fazla geçiş olurdu Hon'a. ( büyük takımlardan bahsediyorum)
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Zaten daha önce de paticikte dota oynadığını sanıp beceremeyenlerin daha kolay bi oynanışa sahip, nooblar için yapılmış oyuna kayıp arkasından dotayı beğenmemeleri çok şaşırtıcı değil.
Türk oyuncularda bu hep böyle olmuştur zaten ortalık hala Fifa oynamayı beceremediği için Pes daha iyi diyen insanlarla dolu.
Aynı durum burda da geçerli sanırım ^^

Hon gerçekten daha iyi olsaydı zannediyorum dotadan daha fazla geçiş olurdu Hon'a. ( büyük takımlardan bahsediyorum)
zaten daha fazla geçiş var hon'a clan olarakta.
  • Yeni Oluştur...