ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 settings>apllications'da running app'lerden bakabiliyorsun. ama task killer uygulamalarını kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ok teşekkürler. başka öezzlikle bilmem gereken ya da yapmam gereken bişe var mı? telefon açılıp kapanırken vodafone şeyi çıkmıyo, kendi orj. romu varmış üzerinde o iyi oldu. güncelleme de geldi de pili şarj etsin öle yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ne aldın ki? edit. Desire S almışşsın. bir de pil tasarrufu yapmak istiyorsan eger, 3g kullanmıyorken hep 2G bandını kullan. 2x, 3x pil tasarrufu oluyor. 2G icin, Setttings, Wifi, Mobile network'ten Only GSM'i seç. Cyanogen kullanıysan eğer power settings widgeti ile tek tıkta yapabiliyorsun. bi de rootlayıp custom rom yüklersen daha kullanışlı hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 önce telefonu tanıyayım da iyice, sonra rootlama işine girişicem. dediklerini yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kozalak said: desire s aldım. noob bi android kullanıcısı olarak soruyorum: uygulamaları nası kapatıyoruz ya?etrafta çıkış ya da X işareti falan göremedim hiç. geri tuşuyla çıkıyorum ama arkada çalışıyolar galiba. sdf http://forum.paticik.com/read.php?7,5327876,5327876#msg-5327876 Çıkman gerekli değil programlardan genelde. Ayrıca Cyanogen pil ümrünü de, telefonun performansını da 2-3 kat katlar. http://www.cyanogenmod.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bir de veri alıp gönderen bişeler var. ne olduğunu öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 veri alıp gönderen şeyler androide tanımlanan acc'lerin. nelerin sync edileceğini yine sync ayarlarından ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 evet sonradan farkettim sync işlemleri olduğunu ama seçeneklerde manuel yok hepsinde. bazılarında manuel var. diğerlerine müdahale edemedim. ayarlardan mobil şebekeyi kapattım, veri akışı durdu (galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gerge cyanogen yapabilirsiniz wildfire s e demişti ama öğrendimki şimdilik root yapılmıyomuş wildfire s e alanlar ona göre alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 HTC'lerde öle bi durum var galiba. Unlocker yayınlıyor HTC dev sitesinde. O unlocker'da bootloader'ı degistirmeye yariyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 evet yayınlanmamış daha wildfire s inki gerçi orjinal romuda fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 orijinal rom'lar iyi oluyor. hatta HTC'nin stock klavyesi için bile dönebilirim orj. rom'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar