kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 -ekranın çok büyük olmasına gerek yok -pek fazla app kurup kullanan biri değilim. -facebook twitter ekşi gibi sitelere giriyorum.arada bi de youtube video. -radyo/mp3 dilerim. -gps kullanırım arada bi. bunları göz önünde bulundurursak nasıl bişe almam gerekir? dokunmatik ve çözünürlüğü iyi bi telefon olmalı. 2 app yi açınca yavaşlamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bütçeni söyleseydin keşke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bütçe önemli değil de bu dediklerimi yapabilecek en ucuz telefon olsun. wildfire s 500 civarında satılıyo telefoncularda.millet vodafone dan almış satıyo hep.ondan alabilrim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 telefon nerden alınır gençler? yani nerede daha uygun fiyatlar var ve nereler sorunsuz(internet üzeerinden alırsak eğer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 blackberry 9930 montana'yı bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ha ucuz demişin sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hızlıal'dan 2 laptop bir de tel almışlığım var ikisi sipariş ettiğim gün kargoya verilmişti. bir sorun yaşamadım. tabi bu senin ya da benim bir sonraki alışverişimde sorun yaşamayacağım anlamına gelmez. fiyatlar da bazı ürünlerde piyasadan iyi olabiliyor genelde ortalama. internet üzerinden almak istemezsen mediamarkt'a gidebilirsin fiyatları gayeti iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sakat olmasam oraları gezicem zaten ama şimdilik o kadar yoramam kendimi. o yüzden netten alacağım galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bu topic bana da lazım :D ilgiyle takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kimse bişe yazmıyo ama :D araştırmalarım sonucu pek program yüklenmeyecekse galaxy gio ve galaxy ace güzel alternatif. büyük ekranlı telefonları sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 şimdilik galaxy ace almaya karar verdim. ay sonuna kadar vaktim var gibi. araştırmaya da devam bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Wildfire S daha iyidir bence. Custom Rom desteği çok iyi. Üzerine bunu kur mesela çok iyi olur: http://www.cyanogenmod.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 wildfire ile wildfire s arasında aşırı bi fark yok gibi geldi bana,neden wildfire s i tavsiye ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Daha yeni olduğu için ve çözünürlüğü daha iyi. Ekranın renk desteği çok daha kötü ama. Bir de şunu diyeyim, Wildfire'ların pili çok gidiyor. 4 gün önce doldurdum kendiminkini, daha yarıladı yeni. Hep evde oturduğumdandır ama. Okul filan olup, sürekli internetini kullanınca ve konuşunca da 3-4 gün gidiyor ama. Cyanogen mod ile bu, stock 2 gün kadar daha az dayanıyor. Ama şimdi bir kontrol ettim, ikisininde iyi ve kötü yanlarını var kıyaslıyınca. Buradan bak: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3337 S olmayanın ekran çözünürlüğü düşük ama renk olarak (16M vs 256K) ve pil ömrü olarak çok daha iyi. Ötekinin geri kalan şeyleri daha iyi ama. Hangi yazılımda geldiklerini de boşver, Cyanogen yüklersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 oha bu devirde 256k renk ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bende htc almayı düşünüyorumda, desire hd ye baktım çok büyük ve aşırı pahalı geldi.o yüzden bu konuyu takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Galaxy Ace pil ömrü daha iyi, 16m renk, 800mhz arm 11 işlemci, 3.5" ekran Wildfire S pil ömrü daha düşük, 265k renk, 600mhz snapdragon proc, 3.2" ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 fiyatı da ucuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Evet ama Samsung genelde HTC'ye göre kötü şeyler üretiyor. Fiziksel kalite olarak özellikle. En kötüsü adam gibi rom çıkmıyor bunlara. HTC'nin yeni çıkaracağı mini modelleri beklemek gerek bence. Samsung'a karşı büyük bir antipatim ve güvensizliğim var benim. Adam gibi ürünler üretemiyorlar; ister kamera olsun bu, ister bilgisayar, ister telefon. Sadece internet ve basit programlar için istiyorsan düz Wildfire al eski olduğuna bakmadan, yine işini görür yani. Samsung almayın ama. Çok ön yargılıyım. biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ya ben de Samsung almak istemiyorum HTC den yanayım ama HTC de istediğim gibi telefon bulamadım. wildfire s var bi ama o da dediğin gibi 256k renk falan. bir de sabah ekşide bi yazı okudum. işlemcinin 800-600 olması hıza tam etki etmiyomuş meğerse. başka başka faktörler de varmış. fiyat/performas olarak ideos x5 diyolar ama radyo yok, radyo bana lazım ve internet radyo dinlemek istemiyorum. normal wildfire ın ekran çözünürlüğü de cidden rahatsız edici. htc nin yen modelleri ne zaman gelecek ki bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 blackberry bold 9900 bekliyorum ben. http://www.youtube.com/watch?v=qH7CUTVHjWQ&feature=fvwrel# yada torch 2 http://www.youtube.com/watch?v=3FinkZexEag&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 lan desire s e yeltendim bi an ama onda da antenle ilgili bi sıkıntı varmış iphone dakine benzer. hay arkadaş yaaa. bu arada türkiye pazarına 1 ay içinde falan yeni giriş yapacak telefon var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 samsung bildiğin yazılım desteğinin sıfır olduğu bir firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben google nexus s ile ocaktan beri mutluyum , samsung'a yaptirmislar ama bir yamugunu gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 O Samsung sayılmaz ama. Nexus ayrı bir şey. HTC yaparken de HTC sayılmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar