synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aksine tam şehir içi piçlik arabası yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ataköyde bi oğçe var, daha adamın bi kere düzgün gittiğini görmedim. 26" jant bisiklete binen 7 yaşındaki çocuk gibi sürekli sağa sola atıyor götü. böyle piçlik olacaksa olmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 goldbären said: istanbulda spor araba almak, cumartesi gecesi dur kalk trafikte bebekteki valeye vermek içinse kalsın sdf goldbären said: ataköyde bi oğçe var, daha adamın bi kere düzgün gittiğini görmedim. 26" jant bisiklete binen 7 yaşındaki çocuk gibi sürekli sağa sola atıyor götü. böyle piçlik olacaksa olmasın hiç Adam fakir beyler, idare edin. Toyota kullanıcısı zaten. Pejo konusunda haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arkadan itiş ve o kıç atmanın verdiği haz da cidden başka bişey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 O ataköy dekini bir gün çekicem ben kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sikibin alıp tekerleri dışarı fırlayan şahin gibi kullanmadığım için fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Abi S2000 kadar güçlü ve arkadan itiş bir arabayı alıp Auris gibi kullanacaksan alma daha iyi, zevki nerede kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 senin zevkinin başladığı yerde başkasınınki bitiyorsa.. not: devamı ağır oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dün gece caddede bir S2000 yanlıyordu yine, sağlı sollu. Şahsen gecenin körü millet uyurken gürültü yapmak bana görgüsüzce geliyor. Bir de Camaro vardı sadece bağırtılıyordu. Gecenin 2 si saat. Gerçi artık norm oldu görgüsüzlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 işte o araçlara sahipsen görgüsüzlük ve trafiği rahatsız etme hak olarak görülüyor kimilerince. ben isim vermiyim onlar kendini biliyor!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nasılsa f1 gidiyor, pisti halka açsınlar rahat rahat takılsınlar abi ama direk komple açık böyle sürekli. demolition derby tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 destruction derby.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 goldbären said: nasılsa f1 gidiyor, pisti halka açsınlar rahat rahat takılsınlar abi ama direk komple açık böyle sürekli. demolition derby tadındagerçekten öle bi umudum var benim. "makul" bi fiyattan ayda bikaç kez track day yapsalar. 100 200 neyse verip, kontrolden geçip falan girilse. egitim gunleri olsa, degisik disiplin yarıslar yapılsa falan. hem trafikteki surucu kalitesinde hem de gazlama kazalarında bi azalma olabilir bence. cok mu polyannayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi rollcageli hacımuratlarla destruction derby ne manyak olur ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi çok pahalı f1 pistinin bakımı. normal araca çok çok fazla. yazık bi yatırımdı, ama öyle kalmak zorunda değil tabi. erdoğan madem f1 çıkıyor biz de kendi f1 imizi yaratırız gibi bi fikir getirmişti. adam düz bakıyor olaya ama yine de birileri düzgün bir fikirle gelse reddedeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @ sintezözür ışıklı ışıklı IŞIKLI OLMAAK!! SEVİNCİMİİİİZ SEVİNCİMİİZ!! kadar polyanna olamazsın herhalde dediğin gibi olsa güzel olabilir cidden. bakımı pahalıysa dediğin yatar ama adam gibi sisteme oturtsalar, gençlerimiz heyecanını pistte atsa, kazalarda azalma olmaz (yarışmaya doyamayan türk genci - trafiksiz heyecanı yok qanqa) ama hiç değilse ulan pisti de verdik hala ölüyosunuz diyebiliriz. bir de herkes aptal sokak yarışçısı değil ya, adam gibi kontrollü yapacak edeceklere de fırsat verilmiş olur. becerseler çark döner bence. rollcageli hacı muratlara her türlü varım ama hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bir de demolition derby diye yanlış biliyomuşum ama allah söyletti, bizimkisi demolition derby olsun işte, hem arabalar olsun hem binalar olsun pistte!! çarpınca, hatta ucundan dokunur dokunmaz john woo filmi gibi patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hacımuratın zevki asfaltta değil toprakta çıkar. ki hacımurat rallileri de bu nedenle toprakta yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 almanyada nurburgring aciliyor halka zaman zaman sanirim, bunu da acsinlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Spiegel said: almanyada nurburgring aciliyor halka zaman zaman sanirim, bunu da acsinlar iste. Nürburgringe gitmek sanıldığı kadar da zor değil. http://oto-park.com/haber_detay.asp?haberID=277&yeil-cennet-2011.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 degil de ben de izledim o videoyu, gene vize mize kasiyorsun. ben kendi arabam olsun, onla gireyim istiyorum piste zaten, araci modifiye edeyim piste gore vs istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 çok yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar