Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mazda rx-8 üzerine

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

istanbulda spor araba almak, cumartesi gecesi dur kalk trafikte bebekteki valeye vermek içinse kalsın sdf

goldbären said:

ataköyde bi oğçe var, daha adamın bi kere düzgün gittiğini görmedim. 26" jant bisiklete binen 7 yaşındaki çocuk gibi sürekli sağa sola atıyor götü. böyle piçlik olacaksa olmasın hiç

Adam fakir beyler, idare edin. Toyota kullanıcısı zaten. Pejo konusunda haklı ama.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

nasılsa f1 gidiyor, pisti halka açsınlar rahat rahat takılsınlar abi

ama direk komple açık böyle sürekli. demolition derby tadında
gerçekten öle bi umudum var benim.
"makul" bi fiyattan ayda bikaç kez track day yapsalar.
100 200 neyse verip, kontrolden geçip falan girilse. egitim gunleri olsa, degisik disiplin yarıslar yapılsa falan.

hem trafikteki surucu kalitesinde hem de gazlama kazalarında bi azalma olabilir bence.

cok mu polyannayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok pahalı f1 pistinin bakımı.

normal araca çok çok fazla.

yazık bi yatırımdı, ama öyle kalmak zorunda değil tabi.

erdoğan madem f1 çıkıyor biz de kendi f1 imizi yaratırız gibi bi fikir getirmişti. adam düz bakıyor olaya ama yine de birileri düzgün bir fikirle gelse reddedeceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@ sintezözür

ışıklı ışıklı IŞIKLI OLMAAK!! SEVİNCİMİİİİZ SEVİNCİMİİZ!! kadar polyanna olamazsın herhalde

dediğin gibi olsa güzel olabilir cidden.

bakımı pahalıysa dediğin yatar ama adam gibi sisteme oturtsalar, gençlerimiz heyecanını pistte atsa, kazalarda azalma olmaz (yarışmaya doyamayan türk genci - trafiksiz heyecanı yok qanqa) ama hiç değilse ulan pisti de verdik hala ölüyosunuz diyebiliriz. bir de herkes aptal sokak yarışçısı değil ya, adam gibi kontrollü yapacak edeceklere de fırsat verilmiş olur. becerseler çark döner bence.

rollcageli hacı muratlara her türlü varım ama hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...