reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bundan 3 sene evvel deathadder almıştım hala canavar gibi, geçen sene bi ara ebayden bu teflonlarından istedim yedek olsun yakında biter diye, ama değiştirme gereği duymadım. Geçenlerde evi toparlarken buldum bi değiştiriyim dedim meğer mouse öleli epey olmuş şimdi tekrar canlandı. Aklınızda bulunsun uzun süredir kullandığınız mouselar varsa teflonu değiştirin, bittiği pek anlaşılmıyor değişene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 http://www.coregamingshop.com/ Ebay fiyatları nasıl bilmiyorum ama şu siteden de alınabilir. Xornet'ıma en son FrozenCPU'dan aldıydım bunların yaptıklarını da sonra gördüm kendi siteleri de varmıış. Bu sattıkları paketler 2 set içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ben tiger gaming diye bişi aldım, razerin kendi skatezlerinide bu firma yapıomuş kendi markasıda aynı iki set cıkıo alkolü filan içinde 5 dolar mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bu Takasta denen eleman OCN'de review'lamış Tiger Gaming feet'i, baya beğenmiş. Gerçi kendi Ebay dükkanında da satıyor. Eski Deathadder ve WMO'da satıyor ilgilenen varsa. Corepad'ın ayaklarını da şimdi taktım, QCK+ üstünde gayet keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 steelseries mi benden uzak dursun xai aldım mouseun sağ tuşu içeriden kırıldı 1 ay sonra deathadder var 10 num mouse çok uzun süre logitech kullandım mx518,g500,mouseman bütün mouselarımı da hatıralık saklarım mouseman üstüne de mouse tanımam http://media.engadget.com/img/product/15/bmr/logitech-mouseman-wheel-o3w-800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 G303, X5 ve Xornet v2 alıcam, piyasaya çıkmalarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Buda sağda solda pek bulunmuyor, koyim buraya dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yine burada yazmıştım galiba, yine yazayım da herkes faydalansın. g400s çok iyi bir mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 g402'ye alışınca sevdim ben, sniper button da olmasaydı 10 numara olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Sniper button büyük idiotluk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bright said: Buda sağda solda pek bulunmuyor, koyim buraya dursun. bunun markası nedir bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 EVGA bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bana da ofis için mouse onersenize ya hatta klavye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 CM Storm Quickfire XT Cherry Blue MX ve 0.4mm 40A O-ring'ler. Mouse'u nasıl tuttuğunu söylemen lazm tavsiye verebilmemiz için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 nasıl tutuyoruz mouse u adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 elimle tutuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 o zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bunlar harici claw/fingertip grip hybrid ve palm/fingertip grip hybridleri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 palm a gönlüm kaydı az birazda finger koyabiliriz bu arada bu cm ye ek olarak alternatif birşey daha söyleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 El boyutu kaç cm, avcun bittiği yerden orta parmağın ucuna (veya en uzun parmağın) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 mouse nasılsa öyle tutarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bright said: El boyutu kaç cm, avcun bittiği yerden orta parmağın ucuna (veya en uzun parmağın) ? 9 cm orta parmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bütün özel bilgilerimi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 deathadder dendi mi claw gripçiyiz ezelden ama claw tutmak karpal tünele daha yakın daha samimi mmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar