Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Aklınıza teknolojiyle ilgili bir konu üzerine bilgi verebilecegim 4 -5 dk ingilizce konusabilecegim cok kastırmayacak terim içermeyecek bir konu geliyor mu? Radio telescope anlatayım dedim fazla terim var olmadı. trollü kısarsanız sevinirim.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 GPS'i anlat. bayaa basit zaten. tarihçesi, kısaca nası çalıştığı, kullanım alanları. mis.
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 o tarz cok popüler konuları istemiyor hocamız saolsun. böle az bilinen yeni ilginc şeyler arıyor mesela kendi kendine park eden araba fikri güzeldi kolayda olurdu fakat 3 tane düzgün source istendiginden onuda bulamadım öle kaldım ehe
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 inovasyon sunumu yap çeşitli ürünlerden örnekler ver. hem genelde kalır çok detaya inmezsin böylece terim de kullanmamış olursun.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.gizmag.com/ bon appetit
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 IPv6 Terimlerin çoğu bilindik şeyler. Neden IPv4'ten IPv6'ya geçiliyor falan anlat.
throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Maedhros said: o tarz cok popüler konuları istemiyor hocamız saolsun. böle az bilinen yeni ilginc şeyler arıyor mesela kendi kendine park eden araba fikri güzeldi kolayda olurdu fakat 3 tane düzgün source istendiginden onuda bulamadım öle kaldım ehe transistörün icadını anlat. tekerlekten sonra en büyük icattır ama çok çok az kişi ne işe yaradığını, önemini ve nasıl bir şey olduğunu bilir.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 intelin yeni 3d transistorlerini anlat o olmazsa.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 smartphoneları anlatabilirsin belki, bilmiyorum ne kadar detaylı ama. ya da eski tüplü televizyonlar ile yeni televizyonların çalışma prensiplerindeki farkları anlat. neydi bir adı vardı onun, interracial scanning diyesim geliyor lol. sinema okuyanlar bilir hemen.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ESP yapmistim powerpoint felan araya sokup gayet kolay.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 3G yi ve ne kadar boktan bişey olduğunu anlat
Öne çıkan mesajlar