-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küheylan said: yağmur yağıyor. escape said: niye yalnızca escape'den beklenebilecek bir cevap.
escape Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Phyx said: tatilin o kadar mukemmel geciyo ki forumda mi takiliyosun olm bic klapta bedeva internet var 24 ssaat denizdemi yüzücem ortama mı akıcam sıkılıyorm ulan internet su gibi bişi benim içn bu jkadar uzun uzak kalabilmem bile mucize yani. bugünü internete ayırıyorm
Lorac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 escape said: Dartanian said: Akçaydaymışsın ben de bi yere gittin sandım ya off. akçay sadece başlangıç olm. körfez komple benim diyorum sana kadırga koyundan ayvalığa.. bu arada bugn full netteyim daraldım müzik gürültü vs keyif yapıcam klima karşısında. istanbul nasıl lan sıcakmı? asdsdfasd sanki çok bi bok varmış gibi anlatıyorsun :D 9 gün kaldım 4. günden sonra sıkıntıdan kendimi kesiyordum
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi akçaydaysan sağlık ocağında sağdan 2. doktorun kızını gör hasta oluyosun babası bakıyor
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 escape said: gidiyorum tatile ayacıklarımı kızgın kumlardan serin sulara bırakıcam benimde hakkım lan ibreler öptüm hepinizi nereden nereye escape said: olm bic klapta bedeva internet var 24 ssaat denizdemi yüzücem ortama mı akıcam sıkılıyorm ulan internet su gibi bişi benim içn bu jkadar uzun uzak kalabilmem bile mucize yani. bugünü internete ayırıyorm
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 -Deno- said: küheylan said: yağmur yağıyor. escape said: niye yalnızca escape'den beklenebilecek bir cevap. http://i.imgur.com/CZIbk.jpg
Öne çıkan mesajlar