Qahlel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 katılanlara bol sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ben katıldım.Sohbetlerini dinlemek bile neşelendiriyor[beni:)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Aramiza katılıp sivrilik yapip, guildten ihrac edilen arkadaslar oldu malesef. Genel olarak muhabbetimizi, tavırlarımızı ve durusumuzu begenmiyecek insan cok azdir. Hosgeldin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Sithlerin yükselişine tanık olun HUN'lardan YAFES dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 KARA YAFESİN DÖNÜŞÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 YAFES!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar