Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel futbol maçı v23

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim takımdan thrall ve silth süper oynadı.geri kalanlar da elinden geleni yaptı.

silth efsane bi gole daha imza attı hatta bu seferki daha bile iyiydi.

thrall roxxordu her anlamda.maçın adamı diyorum.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
bu arada çok zevkli, başa baş bi maç oldu.

acaip zorlandım uzun süredir yaptığım en büyük fiziksel aktivitenin yürümek olmuş olması nedeniyle, maç yapa yapa açılıcam :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
  • Admin
Mesaj tarihi:
arcane cim senden eski günlerine dönmeni bekliyoruz ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
  • Admin
Mesaj tarihi:
inş arcane
hepimiz atacaz amen[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
90'a attırmayız...[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
zeckliydi de çok top öldürdün sen ya[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
lol bi kere ben dizimle bileğine girdim. iki kere daha kaydım ayağına ama onlarda benim indirmeme gerek kalmadan atladın yere. Hakemi kandıramassın ama =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Admin
Mesaj tarihi:
bu arada bende gazi oldum
babacumun dizi benim diz kapanın üsüne geldidi adam skeletor maşallah onda bişi yok ben mefta hehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
fizbozcum sen bi daha benim karşı takımımda olma. Sen bi maç gelmedin bak nası yendik =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 24 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
bu arada bende gazi oldum
babacumun dizi benim diz kapanın üsüne geldidi adam skeletor maşallah onda bişi yok ben mefta hehe

doktor bu nee?? insan oynayacak bu oyunu insaaan :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
izbandut gibi adamsın lan. korkuyorum naapıym.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
sen fazla izbandut değilsin. bu adama öle girsem yerden 190 cm yukardan bana bakıyo ve korkuyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Admin
Mesaj tarihi:
ama o herif benne kafa yopuna cıktıgında 1 kere bile vuramıyo oda benden korkuyo netcez şimdi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
o adam kafa vurma özürlü zaten bide sen parladığın için göremiyo tabi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Admin
Mesaj tarihi:
ama benne mücadeleyede giremiyo ole bole deil dağ gibi fizboz oluyo yapboz dağılı veriyo hemen

holy osm sende kafayı 0 yap bidahaki maça tesirli olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
eheh zaten manyak gür ve kıvırcık saçım var kazıtırsam daha gür çıkarsa fıttırım artık. bi dahaki maçta oynarsa çok özel taktikler geliştirdim ben ona. aklını alıcam fizbozumun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Admin
Mesaj tarihi:
fiz hem top oynar hem web site yazar bide ii kıvırır
adamın 10 parmaanda 10 marifet[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
  • Admin
Mesaj tarihi:
yaşın kadar konuş app keserim seni!
yol al lamer![signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
  • Yeni Oluştur...