Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 *babacumun saha bitmesine rağmen bitmeyen deparları *urzanın 6 pastan 2 saha aşan şutları *kenderlemenin panterleme kurtarışları *grizin -10 derecede yanıyorum modunda çıplak forvet böyle olur demesi *sabonun evi saha dibinde olmasına rağmen bir kerede tenezzül edip maça erken gelmemesi *bath-dyna aş nin bi gün şişip koşamaması bi gü süper koşması ve mükemmel uyumu *hill i alan kazanır denmesi *hill inde kaybedebileceginin ispatlanması *apexin füze şutları *fizbanın boyuna nazaran hava toplarındaki kabızlıgı (ehem) ehe yoruldum devam ettirin bakalım (bu arada yeni bi maça vesile olsun bu topic gaza gelelim de mi?)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 *silth in çalım atıp atıp sora da ahan da saha bitmiş yorumları *cakirha nın dmc de harikalar yaratması *hill aslında oyun kurmuyo ki oraya buraya pas atıyo demeçleri *kender mi holyman mi tartışmaları[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 holy strikes back efenim. yeni maçlara açığım. *Sabo'nun muhalefet yorumları[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 angelus u unuttunz lol adam bı daha maca gelmezse gorursunuz :) angelus un da gusel pasları ve fizban ın super sutları :P topa kale dıbınden vurup sahanın en ust sevıyesıne cıkması not:1 maçı ızledım ve gorduklerımın bır kısmı bunnardır[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 holy okey verdi. tek kullanımlık. (topicin adınıda değiştirirmisin fizbozcum)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben olmasam sıfırsınız, 0[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sen olunca da eksiye düşüyoz be sabo:) (angelus)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ama arada kale dibinden de gol atmalı ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ziya senin bilek geçti dimi? yerini hatırlıyorum ilk dakkalarda nüksettiricem =)))[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 gelöiyorum ulan! açın önümü depara kalktım geliyorum! (hass saha bitti!)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çarş 20lik dişim çekildiğinden bu maçta affımı isteyecem önümüzdeki maçlarda yer olursa artık ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 cankız sensiz olmaz be. kıracak bilek lazım bana gönüllü var mı? Edit : yoğun baskı altındayım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 20 Eylül 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben,holy,angelus,fiz,silth,sabo,dela,babacum,griz,arcane kender msj atsın lan soleyin 1 adam eksik kaldı sabo tut sahayı saat 17 iyimi 18 mi olsun?[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 18 olsun. hatta mümkünse 19-20-21-22 flnda olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kender öğrenci görünümlü boş gezenin boş kalfası olduğundan dolayı her şekilde oynar[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 7-8 olunca farkı fizban öderse kabul. =P Edit : imla[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 20 Eylül 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yok ben yerde yuvarlanmayı tercih ediyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 fiz-holy aşkı burda başladı lan olm neden yetişemiyonuz ehe maç var o gün ne işi gücü maç daha önemli[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 maç hangi gündü ya:) perşembe mi olcak?[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Kenderleme, 20 Eylül 2004 16:45 tarihinde demiş ki: kender öğrenci görünümlü boş gezenin boş kalfası olduğundan dolayı her şekilde oynar lol kender:)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 usabo bin lamer in mesajını bekliyoruz[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ayrıca sahayıda sabo alır heralde?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 anca saha saboyu alır[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yok yok ben saboda o potansiyeli görüyorum alabilir sahayı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 şimdi listeyi çıkarın kim oynayacak kim oynamayacak takımları ayarlayalım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar