kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 selamlar.kaza sonucu telefon bozuldu benim.5800 kullanıyodum.(flashlansa belki düzelir gerçi). telefonun yavaşlığı deli ediyodu zaten. vodafone kampanyasını gördüm, almayı düşünüyorum. eski wildfire ın çözünürlük tırttı bunun değil galiba. 5800 dan da hızlıdır tahminim. önerir misiniz bu telefonu yoksa "o paraya şunu al daha iyi" dediğiniz başka telefon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 şş yok mu kimse, yardım edin sakata be :( f/p da iyi bi smartphone arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=3777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 HTC Sensation... Hız diyorsan çift işlemci nasıl coşturuyor telefonu... Web browsing inanılmaz. Al karşılaştır. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 1500 çok yaa şu an veremem o kadar borcum çok. 1k dolaylarında bişeyler yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 galaxy ace e bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hmmm fena değil gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 vodafonela baya ucuza geliyor al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hattım vodafone degil. kontratı da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 HTC wildfire S internal memory 150 MB. ama sitesinde 512 MB yazıyor. iki uygulama yükleyince doluyor hafızası resmen. http://www.htc.com/tr/product/wildfires/specification.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 muhtemelen 512mb doğrudur ama kullanıcıya kalan kısmı 150mb dir o zaman. kötüymüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 İyi de uygulamalar SD'ye yükleniyor artık Android'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hepsi yüklenmiyor. bazı programları aktaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 özellikle htc de öyle bi sorun varmış diye okudum ben. programların hepsini SD karta yükleyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 o fiyata iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 5 tl farkla çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 5tl farkla çok iyi de 24 ay taahhüt var. kötü olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bozsan nolcak ki? 800 tl alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 işte 800 vermem o telefona. şuan bile 750 lira fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sensation mantıklı mı peki 1700 lira ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kozalak said: işte 800 vermem o telefona. şuan bile 750 lira fiyatı. abi yanında 500 dk ve 5000 sms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 telefonun yanında sms internet vs veriyo mu? hepsiburada da daha aşağıydı fiyatı. bunu sensation için dedim. wildfire s için evet doğru diyon da vodafone un 3g si berbat diyolar bi de ben vodafone da değilim. neyse yav :D diğer konuya bakın asıl siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 forgiver said: sensation mantıklı mı peki 1700 lira ediyo onda sadece internet var. 1400'e alabiliyosun taksit filan yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 desire kullanıyorum,kayınpedere wildfire s aldım ve programları kurmak ıcın 1 gunlugune kullandım.Androidin ufak modeli,performansı ıyı,20 program kurulu ve hala 72mb boş alan var,tek sorun igo gibi navıgasyon ıcın ekranı ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 wildfire sler hala root edilemiyor dimi;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar