Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 5k işçilik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hiç 150 liralık parçaya da benzemiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Baggio said: Hiç 150 liralık parçaya da benzemiyor aslında. 150 tl. Beleşe de yapmadık bu işi demek için. Ayıplı mal satmadık. Şans eseri arıza yaptı diyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yalnız bu iki senede arıza yapacak bir parça değil şahsi kanaatimde, bi bokluk var burada altını arayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 "roket adam" said: Yalnız bu iki senede arıza yapacak bir parça değil şahsi kanaatimde, bi bokluk var burada altını arayın derim. 2009 dsglerinde arada bir olan bir sorundu bu. yenilerde olmuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Selam, http://www.myturbodiesel.com/1000q/DSG-faq-VW-Audi.htm said: Recent update: VW has extended the warranty on all DSG or S-tronic transmission for 10 years/100,000 miles, transferable to subsequent owners for 2006-2009 model years. This covers the R32, Jetta, GTI, Eos, and Audi TT and A3 and only applies to a "limited production range", whatever that means. It's unrelated to the recall mentioned below. To see if your past repair or current car is covered you have to call the VW loyalty center at 1-800-444-8982. A .pdf copy of the warranty extension for DSG transmission letter that was sent to owners is to the right. 100bin km değilmiş prozzak :) Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 paramecium said: Selam, http://www.myturbodiesel.com/1000q/DSG-faq-VW-Audi.htm said: Recent update: VW has extended the warranty on all DSG or S-tronic transmission for 10 years/100,000 miles, transferable to subsequent owners for 2006-2009 model years. This covers the R32, Jetta, GTI, Eos, and Audi TT and A3 and only applies to a "limited production range", whatever that means. It's unrelated to the recall mentioned below. To see if your past repair or current car is covered you have to call the VW loyalty center at 1-800-444-8982. A .pdf copy of the warranty extension for DSG transmission letter that was sent to owners is to the right. 100bin km değilmiş prozzak :) Saygılar, Bizimkiler mil den ne anlar sen ona gene 100k km de :) 2010 model ve üstünde demekki böyle bşi yok. Acaba dsg bang devam ediyor mu 2010 model ve üstlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 150tl ye alip kendiniz takin o zaman madem iscilik 4850tl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Baggio said: Birileri adama vitesin ne işe yaradığını, ideal devri falan anlatsın ya, yazık. ideal devri anlatsana çok merak ettim şimdi? vw ve mercedes gibi araçlar 250*300 bin çok rahat gidiyor,şanzımana motora birşey olabilecek km ler bunlar,hangi biriniz bu kilometreyi yapıyorsunuz merak ediyorum aldığınız araçla,devirsiz vitesle sürmek zaten acemi işi,ha dersin ki baggio ben psikopatım gözümü devir saatinden ayırmam 24 saat yol gitsem gözüm yine devir saatinde kalır ona eyvallah derimD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fakir değilim ki 250k yerine 300k gitmeyi hesaplayayım, yakıt tüketimi ve ivmelenme açısından önemli ideal devir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 paramecium said: Selam, Yeni otomatiklerde geri vites içim bile 2 kademe var :D Saygılar. geçen bi arkadaşı kekleyim diye söylemiştim bunu, hayalden gerçeğe olmuş resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 prozzak said: Acaba dsg bang devam ediyor mu 2010 model ve üstlerinde. 2011 polo gtida sport modda 1 kere yaşadım, ışıklarda kalkarken. o da 50. kmde falan. bir daha duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 prozzak said: Acaba dsg bang devam ediyor mu 2010 model ve üstlerinde. 2 den 3 e gecerken bi zincir sesi geliyor. Servise goturdum bunlar boyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bozuk yolda şıkırtı geliyor diyen var ama ben yaşamadım 1500 kmde. belki ilerde çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yalnız o ses hakkaten var ben de şahidim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bende polo 2011 var 5 bin km de o sikirti olayi bozuk yolda cok net duyuluyor bende. ilk baslarda kafaya takmistim ama sonra alistim. zaten cam sonuna kadar acikken duyuluyor bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 valla ses falan hikaye geliyor bana. sırf dsg için vw bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar