ibosch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Geçen sene wow oynuyordum bıraktım, tadı kalmadı kas kas raid ara vs.Uzun süredir adam akıllı uo serverı arıyorum yada wow yada uo ya alternatif oyun.Lakin uo daki lootun verdiği haz olsun vs. olsun uo ya başlama taraftarıyım. War mıdır önerebilceiğiniz uo serverı ? En iyi server nebula gibi gözüküyo ? Ondada hesap alamıyoruz kayıt kısmı çalışmıyo, bakımdalar herhalde.Yabancı sistemleri bizim uo serverları gibi serverlarda olur.
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Patiler im por ylem de oynuyor galiba. En azından yalnız olmazsın. Güzel sistemler de mevcut galiba ben oynamıyorum bilemem.
ibosch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Runuo herhalde ora sphere lazım bana
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 küheylan said: 27 Jul 2011 bugun benim dogum gunun >:D<
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Raincloud said: Patiler im por ylem de oynuyor galiba. En azından yalnız olmazsın. Güzel sistemler de mevcut galiba ben oynamıyorum bilemem. ipy de ortam güzel takılıyoruz runuo ama karmaşık değil bende oynayamıyordum runuoda illede sphere diyordum.. sphereyi aratmıyor ortamlar. dene bence 1-2 saat anlarsın. Nick HocaEfendi bu arada girersen ulaş
fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Maalesef Türk Shardlarda eski tat yok . Seviye bana göre çok düşmüş. Bende arayış içindeydim bir çok yer denedim ama isteğimi karşılamadı hiç biri ondan oynamıyorum :)
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 HocaEfendi said: Raincloud said: Patiler im por ylem de oynuyor galiba. En azından yalnız olmazsın. Güzel sistemler de mevcut galiba ben oynamıyorum bilemem. ipy de ortam güzel takılıyoruz runuo ama karmaşık değil bende oynayamıyordum runuoda illede sphere diyordum.. sphereyi aratmıyor ortamlar. dene bence 1-2 saat anlarsın. Nick HocaEfendi bu arada girersen ulaş Sen gelirsen moonda geç bizde oradayız baya türk olduk bekleriz.
Lorac Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 beyler pure uo yeni acıldı server güzel bekleriz herkesi :D
Sebastiano Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 uo muo omo ne la o UO asdaewfdgh ultima nonline kaldımı lan :)
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yaz geldi malum baslamak lazim var mi onerebileceginiz server?
maddoq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Stones bugün açılıyor. İyi bir sunucu öneririm.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Stones'un sitesinden şöyle bi sisteme ilişkin bilgi alayım diye kurcaladım şunu buldum; said: Savaş veya yaralı durumundaki kişilere öpücük teklifi gönderemezsiniz. Noluyor lan!?
maddoq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aahahhaha çok güzel bi olay ya .opucuk var mucks sesi falan geliyor karşı taraf kabul ederse. sanırım dev in eğlencesine yazdığı bi script.
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 maddoq said: Stones bugün açılıyor. İyi bir sunucu öneririm. oncesi nasildi bu serverin online sayisi falan?
maddoq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 geçen yaz 60 70 kişi oynuyordu. 3 guild arasında güzel savaşlar falan oluyordu. Kış gelince millet okullara dağıldı azaldı sayı. 4 - 5 online a düşünce tekrar canlanması için item reset atıp devam ediyorlar.
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Acayip UO oynayasım geldi :) yabancı server arıyorum ama Rus serveri istemiyorum :)-D
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Yabancı olarak Demise dışında söyleyebileceğim bir yer yok maalesef. Ha full ML açık yabancı bi runuo bulursanız bana da söleyin. Ama OSI Clone olsun mümkünse :D Türk olarak Stones gayet iyi gibi. Sphere. Adres http://www.stones.gen.tr/ Player kalitesi olarak çok fazla bir şey bekleme, yaş ortalaması düşük gibi. En azından zeka yaşları yani. Çok az düzgün adam var ama genel olarak server iyi.
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Demise Runuo galiba ortalama kaç player online oluyo. Türk serverlarında oynamak istemiyorum ondan stonesin sitesine baktım sadece ordada 50 kişi online yazıyordu. Senelerdir kızgın oldugum nebula oradan daha cazip bir durumda player sayısı bakımından. Yinede yabancı server aramaya devam.:)o Orjinal serverdaki acc mi de açtırmak istemiyorum bu saatten sonra ultimaya 12 dolar vermek istemiyorum artık versem bile eamythic hesabım sorunlu şifrem ile giriş yapamıyorum (:D
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 stones iyi ya oynuyoruz hatta player sayısıda artıyor zamanla
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 en azından nebulanın player sayısının yarısını görürse gelirim bende kesinlikle. aslında 50mb internet var arada arkadaşlarla pvp döndürmek için evden pvp servermi açsam demiyor değilim (:P)
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sırf magical kasmayı ozledim diye uo ya donesim geliyo bazen
Askenay Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 http://www.neverlandsuo.net/index.html yeni açılan bir server gm ler ve sistemler çok iyi henüz player çok az ama gelin birlikte başlayalım ;) eski sphere tadını 2012 de alalım tekrar
Öne çıkan mesajlar