Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2v2 Arena holy paladin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2v2 arena teamimiz var. Feral druid resto shaman. ne yaparsak yapalım holy paladinli team i biçemioruz. gearlarımız saglam her türlü takıma karşı aksiyonun doruklarına çıkıyoruz. yeniyoruz yeniliyoruz eğleniyoruz. arkadaş bu holy paladin geldiği zaman ben anlamadım bu nası bi saçmalık. 140k hp li warrior geliyor adamla beraber. 20k hp ye düşüyo adam bir crite ölücek herif 100k heal atıyor bu bir olur iki olur anlarımda her seferinde aynı şey.

hadi onuda geçtim tükenmeyen bitmeyen bir mana bunu biz nasıl kesicez varmıdır kesmeyi beceren nasıl yapıyosunuz bir anlatın bi yardımcı olun.
Mesaj tarihi:
biz zaten direkt olarak paladine dalmıyoruz. önce dpsine saldırıp manasını emelim biraz diyoruz herifin manası zaten bitmiyo. en dandik heal ile hayvan gibi heal atıyo. sıkılıyoruz artık dpse vurmaktan palaya dönelim biraz diyoruz pala zaten ne manası eriyo ne başka bişey. cc desen cyclone - hex - cyclone denıyoruz olmuyo dps 10k hp ye düşse bile iman gücü ile bi anda 100k heal atıyor herif.

başka bi öneri?
Mesaj tarihi:
ayrıca manası da bitiyor, dmgınız yetersiz olabilir ya da yanında warrior, dk veya kitelamasını beceren mage filan varsa çok da bir şey heallamasına gerek kalmıyor, o şekilde saatlerce heal atabiliyor zaten. ccyi combat başında değil de dpsi biraz erittikten sonra atın, özellikle cyclonedan çıkılmıyor hiçbir şekilde bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Abi adamın dps'ine vurarak manasını bitiremezsiniz, priestinki bile 10dk'de falan bitiyor öyle.

Yapmanız gereken şey adamları pillar'la ayırıp paladini pillar arkasında CC'ye almak ve ne zaman mana veren zımbırtısını açsa onu anında dispel'lemek. Yoksa adam 7/24 full hp zıplar durur siz de klavyeyi kemirirsiniz.

Druid shaman'ın cc chain'i falan güzel bayağı, senin manan paladinden daha uzun dayanmalı ayrıca. Hem warrior'u ÇOOOOK rahat kitelayabilirsin pillar'da. Hatta sen kitelarken tunnel'lenen warrior'u druidin yer arkadan.
Mesaj tarihi:
İkiniz birden Paladin'e çökün , bunu yaparken Warrior'a CC atın. Eğer iyiyseniz Paladin mevbur bubble açacak. Bubble açınca bırakın artık palayı ve Warrior a abanın. Warriorun hp %40 altına indiğinde CC ye başlayın paladine.
  • Yeni Oluştur...