Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Adam pvp'de cigir acmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 said: rakipten kimse killanmaz zaten bizim 4 kisi olusumuza, arkalarindan cikinca cok sasirirlar. Şurada agzımda kola vardı, ekranı 3 gün sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Viktor said: xunn said: 0535 843 92 54, alo Mortis. kanmayin buna, kendi telefonunu vermis arayinca diyanet alo fetva hattina baglaniyorsunuz. oraya yonlendirmis cakal Travesti Gözde'nin telefonuydu ama aynı kapıya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sovereign said: Flameoffear said: İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. Ben bugün paticikte troller kadar Flameoffear gibi internet apaçilerinin de olduğunu öğrendim. Tanımadığın insanlara sıfat uyduracak kadar aşağılık kompleksin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Cinsel tercihlerini cesurca belli edebilmeni takdir ettim Ahmet. "Beni disari cikar, bir kadin gibi hissettir" deyisinin de SS'ini aldim zaten dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Deacon said: Cinsel tercihlerini cesurca belli edebilmeni takdir ettim Ahmet. "Beni disari cikar, bir kadin gibi hissettir" deyisinin de SS'ini aldim zaten dun. Piç. Flameoffear said: Sovereign said: Flameoffear said: İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. Ben bugün paticikte troller kadar Flameoffear gibi internet apaçilerinin de olduğunu öğrendim. Tanımadığın insanlara sıfat uyduracak kadar aşağılık kompleksin mi var? Tanımadıgın insanlara sıfat uydurmak, aşagılık kompleksi? http://i.imgur.com/33xp7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben gugıl translatete Mahmut Tuncer,Tarkan,Zerrin Özer,Ferhat Göçer gibi kişiliklerin İngilizce'ye çevrildiğini öğrendim :)))Ama hemen Tarkan geldi ve "bu başlık açılmıştı"deyip kitledi. Yani peşpeşe iki şey öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 konu dışı değildi yeri ayrıca daha önce açılmıştı. niye kilitlendiğini de öğrendi şimdi cetintas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cetintas said: Ben gugıl translatete Mahmut Tuncer,Tarkan,Zerrin Özer,Ferhat Göçer gibi kişiliklerin İngilizce'ye çevrildiğini öğrendim :)))Ama hemen Tarkan geldi ve "bu başlık açılmıştı"deyip kitledi. Yani peşpeşe iki şey öğrendim. Senin ögrenme queue buradan fizana kadar, bu topiği götürsene tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dasaaaa'nın adı tarkan olamaz ya nolur ya lütfen değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 xunn said: Deacon said: Cinsel tercihlerini cesurca belli edebilmeni takdir ettim Ahmet. "Beni disari cikar, bir kadin gibi hissettir" deyisinin de SS'ini aldim zaten dun. Piç. Ne oluyor burada? Mevzu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yav said: dasaaaa'nın adı tarkan olamaz ya nolur ya lütfen değil di mi? THARQAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Güzel isim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 atıl kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tarkancanhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adjective olan "Hoary" kelimesini öğrendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dasaaanın adı tarkan mıymış lan. çok kötü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben en azından bi hüseyin, bi baran filan beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 xunn said: İnandım ve buldum bu klasigi. said: roguela 3 v 3'e girip, birine sap, birine blind atarim. 3.'yu kestikten sonra vanishler blindladigima sap atar digerini keserim. prep kullanir tekrar vanishler digerini de keserim. fire mage ile 5 v 5'e invis girer arkalarina gecerim. rakipten kimse killanmaz zaten bizim 4 kisi olusumuza, arkalarindan cikinca cok sasirirlar. kimse nerde oldugumu farkedemeden 2 tane fireball atarim. 500 resilli healerlar her sey icin cok gec oldugunu bile anlamadan olurler. zafer naralari atarak takimimin yanina donerim. Şe gibi lan bu. Otuzbin gadınlan nasıl birlikte oldum. Yaz arkadaşım not al. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 haha ya görmemişim ben mage li olanı. fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 fede said: ben en azından bi hüseyin, bi baran filan beklerdim Niye? dasaa Alevi ya da Kürt mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 olsam ne olabilir ki? karakter açarken bana sormadılar hangi ırkla oynayacan sen? diye yoksa khajiit falan olurdum hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 radarı gördüğüm halde "oo kekolara bak nereye radar atmışlar" deyip yavaşlamadım ve cezayı yedim. dacia logan station binek araba değilmiş, kamyonet olarak geçiyormuş ruhsatta. hız sınırı 93 km. çok acı bi ders oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: Ne oluyor burada? Mevzu ne? Mevzu falan yok. Tanisan insanlariz oyle hitaplar olur aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dasaaa said: olsam ne olabilir ki? karakter açarken bana sormadılar hangi ırkla oynayacan sen? diye yoksa khajiit falan olurdum hani Yok dasaa,yanlış anlama.Tabii ki olsan ne olacak.fede'nin yazdığı isimler genelde Alevi-Kürt isimleri de,acaba özellikle mi o isimleri söyledi diye sordum.Yoksa ister Tibetli,ister Eskimo ve hatta Kızılderili ol. Sevgi şarabını içmiş adamım ben. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar