Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Az geçmişi özetliyim.Aşırı semtciyimdir çoğu kişiyi tanırım esnaf vs..ve saygılıyımdır herkese karşı severler,seviliriz semtdeki insanlara sahip çıkarız.Acıbademden İdealtepeye 98 de taşındık çok ilginç insanlar ile tanıştım,abi dediğimiz herkes değişik bir semtci duygu ve bağ ile hareket ederdi o yıllarda ve bunları bizi aşılamışlardı.Baya eğlenceli yıllarım geçti kaldı ki küçükyalı idealtepe anadolu yakasının ciddi bağlantı noktalarından biridir giden az çok bilir.Her türlü kesimden insan oturur ve geldiği son hali çok ilginç.Kapalı,full güvenlikli kameralı siteler,bahçelerde sivas kangal koruma köpekleri.Sitelerden çıkan arabalar oldukça lüks ve örtülü insanlar,yanlış anlama olmasın sevdiğimiz saydığımız dindar arkadaşlarımızda var ama bunlar ciddi farklı. Neyse yer idealtepe yi küçükyalıya bağlayan ibni sina yokuşunun oradaki park.Yurt dışından izine geldim 2 arkadaşım ile buluşup dolaşacaktık.Buluştuk dolaşma vs.. bakkaldan bir arkadaş ice tea ben burn diğeride fanta aldı ve parka oturalım dedik.Park hafiften kalabalık , aileler var ortam şen tiplere kafa yormadan içecekleri içe içe girdik ve tam girerken sağdaki bankta oturan aileden bir ses geldei aynen şöyle '' ARGGHH bira içiyorlar ÇIK ÇIK hayvanlar çağır polis çağır '' bunu diyen 50 küsürlerde bir kadın. Ne tanırım nede daha önce görmüşümdür tipleri, 4 kadın 2 adam oturuyorlar o bankta.Adamlardan biri ayağa kalktı atın dedi biraları.Tabi bunlar hızlı gelişiyor kadın bu sözleri sarf ederken ben bizemi lan diyor bu diye düşünüyordum çünkü takmadık bile sesin nereden geldiğini sonra biz ayak kalktık dedim ne birası kardeş körmüsün hem içsek sanane dedim.Herifler direkt yürüdü üstümüze biz o an rahatız toplandığımız 3 arkadaş ciddi şeyler yaptık vakti zamanında yani pek bağlamıyor 2 angutun gas mode yürümesi üstümüze derken arbede çıktı itişme kakışma derken o ara 2 olay yeri araştırma geldi ve gelen polisleride tanımıyorum komple değişmiş herşey. Birden suçlandık parka girdik olay çıkarmaya gibi, konu falan kalmadı bira sohbetinin yerini 3 serseri parka girip insanları rahatsız ediyor diye anlatıldı ve bütün parkdaki kapalı aileler destekledi kaldı ki bütün olaya şahitler...Hiç sevmem ama 1 kişi aramak durumunda kaldık Emniyet genel müdürlüğünden çünkü harbi başka çare kalmamamıştı sonra sıyrıldık olaydan yürüdük gittik ne tat ne tuz kaldı. Olabildiğince özetleyerek anlattım diğer 2 arkadaş neredeyse saldıracaktı yani birden dedim ne oluyor.Zamanında kavga edip sahip çıktığımız semtin hali içler acısı olmuş.4 GBT tutulmadan gece inip çıkamıyorum semte. Neyse böyle birşey üzüldüm paylaşayım dedim.Döndüm sonra iş için tekrar yurt dışına geldiğim 2 günlük tatili sağolsunlar içine ettiler çok güzel the end oldu.Kişisele açtığım 2. topic herhalde umarım 3. hayırlı bir iş için olur.Sağlıcak ile kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kişisele daha çok başlık aç böyle böyle hayatta 'abi kıza açılsam mı - seviyrsan git konuş' derdi dışında dert yokmuş gibi oldu kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 adamlar hakli abi 250 radius efekti var biranin. islam ne kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 polis çok yeto bu durumda malesef = geçmiş olsun baya tatsızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi wot yapmayin ne olur. biri özet gecsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Nomak said: '' ARGGHH bira içiyorlar ÇIK ÇIK hayvanlar çağır polis çağır '' bunu diyen 50 küsürlerde bir kadın. şu hayatta kimseden korkmam menapoza girmiş/girmekte olan kadından korktuğum kadar. sokakta falan 10 adam gücünde oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 müslümbörtler ice tea içen gençlerden rahatsız olup polis çağırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Seele said: abi wot yapmayin ne olur. biri özet gecsin lütfen. 2-3 arkadas parkta normal iccecek icerlerken dincilerin bira iciyolar saldirisina ugramislar. polislik olmuslar ama pacayi yirtmislar. onun disinda seks yok hikayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ya şu işin bir orta yolu olsa , içip içip saçmalık yapan apaçiler de çok efendi gibi içenler de , millet dışardan bakınca ayırt edemiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu arada sizde kolalari icetealeri gazete kagidina sarip mi ictiniz ne yaptiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 çok kolay ayırt ediliyo gayet. ben pislik tipi 100 metreden tanıyorum. bunların derdi parkımıza NÖMÖHRÖM GÖRDÖ BACIMIZI SÖKÖCKÖLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 THOMAS VÖHÖCKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Icetea burn karıştırıp mı karıştırmadan mı şimdi onu söyleyin. Karıştırmışlarsa bizim gençler haksız bence kafa yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yaraladı abi olay o gün bütün gece bu sohbeti konuştuk, eve geldim surat bir karış.Kafamda konuşuyorum çünkü ciddi şeyler koşturduk semtde böyle bir kesim böyle bir hareket yıllardır görmemiştim, aptal kavgalar hırsızlıklar yanlış şeyler olmuştur ama sen kalk bütün park bir kesim gibi olan biteni çarpıt üstüne bizi suçlamaya kalk.Gücemdim yani Konuştuğumuz yer getto değil bir başıbüyük değil.Oldukça nezih bir semt görünümünü almış bir yer şuan camlarda hala referanduma evet pankartları asılı yani ilginç abi bu nedir yani kim ne bok yiyorsa yesin.Benim yaşadığım hayata attığım adımada taş koyuyorlar işler renk değiştirir kaldı ki idealtepeye gelene kadar kaç semt var oralar allah bilir nasıldır. Mithat sende yani ne kızı arkadaşım,açık ve net canımı sıkan bir olayı paylaştım.Farklı kesimlere çekmeyin konuyu olan biten bu yani ne bir fazla ne bir eksik.Şantiyedeyim şuan pek konuşacak insan olmuyor etrafımda bu konuları alayı bulgar rus ne anlatacaksın tek duyacağın da da da. : ) Yok şefim düz içecek hepsi kutular bile benzemiyor nereden bira dedi ne oldu zaten düşünecek vaktimiz olmadı yada sabırlı olacak bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aslında, bizden başka hoşgörüsüz, anlayışsız millet yoktur diyecektim. Ama vazgeçtim, çünkü kendimize haksızlık yaptığımı düşündüm. Bu dindar tayfanın %80'i böyle abi. Bunun da nedeni -bence-, İslam dinini yanlış anlamaları, İslam'dan ölümüne korkmaları ve İslam'ı modern dünyaya adapte edememeleri. Tatsız olaymış ya, insanın canı sıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben kendi adıma bazı tipleri görünce bunlar eline şişeyi hiç almasa daha iyi diyorum ; ama herkesin öyle olmadığı da muhakkak.Aslında şu sapıtanları elesek insanlar da bu kadar alkolfobik olmaz. Mahalle baskısının islami kökenleri olsa da ben bu durumun en çok içmesini bilmiyen tiplerden beslendiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dindarlar böyle oluyor ya. meselam ateyistler öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi niye tartistin ki teyzeyle. meyvesuyunu gözüne soksaydin, sonra banka oturup cekirdegini yeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 haklısınız birader diyip olay yerinden uzaklaşıcaksınız abi, yoksa aniden spawn oluyorlar, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bir de bu ülkede baya bir menapoz teyze oy kullanıyor onu hatırlatmak isterim. Durumumuzun bundan kaynaklandıgını dusunmuyor degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 gözlerinin içine baka baka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Iyice saçmalama başladı bu millet. Bu insanların içinde bu kadar yolladık var olabileceğini aklım almıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 İşte bu yüzden ileride beşiktaşta yaşamayı düşünüyorum. Sahilde bira içmeyene kınama cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar