kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 evet tahmin ettiğim gibi oldu. 10k dediler. konuştuk 7.5k ya indiler. başka hastaneye gittim 4k dedi. devlet hastanesinde olmak için çok vakit kaybedeceğim çünkü muayene için bile 2 hafta sonrasına gün verdi adamlar. istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 başka yerden 4k fiyat verdiler de 5 e indirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 söyledim onu ya. daha fazla indirim yapabilirmisiniz diye sordum, adam bi görüşeyim ben, size haber veririz dedi. haber vermediler hala. ben aradım sordum kız da son fiyat bu diyor. adamdan haberi olmayabilir diycem de sallamamış da olabilirler. işlerine gelirse artık. yarın arayıp ameliyatı olmayacağımı söyleyecem. sağlık sektöründe çök iyiyiz anasını satayım. özel sigorta yaptırırsın adam sen kolunu daha önce kırmışsın, ben bunu karşılamam sorry der, devlet hastanesine gitsen 1 ay sonraya randevu verirler, özele gitsen donunu alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bence bi profla falan görüş, muayene ol onun anlaşmalı yerleri vardır prof+ameliyat edeceği yere para veriyorsun belki uygun bi mebla çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 valla prof değil de Op. bulduk işte. ameliyatı başka yerde yapıyo o da. kendi kliniğinde muayene vs yapıyor. yarın ola hayrola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 benim ortopedistim baya iyi, tavsiye edebilirim. adamın uzmanlık alanı diz ve omuz. turan kardaş http://www.turankardas.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nihal atsızın oğlu mu lan o adam? adından çünkü doktor değil şaman olduğu izlenimini çıkardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yarın ameliyat oluyorum menisküsden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Oha lan yine mi ? Gecmis olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sorma abi, tamir olan menisküs aynı şekilde yırtıldı. iyileşmemiş galiba. o yüzden aldırıcaz. doktor bağlara da girmeye niyetlendi, bağlarda bir şey varsa da şimdi olmak istemiyorum dedim. acıbademdeki doktor bağlara operasyon yapacaz demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Geçmiş olsun. Fiyat konusunda özel hastaneler acayip. Ben de bi ameliyat olduğumda Medicana denen lanet yere gitmiştim. Fatura matura almayalım filan diyince herifler eşşek gibi fiyat kırıyorlar. Pazarlıktan anlayan biri muhasebeye girip yardırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 valla fatura almayacaz zaten. sgk indirimi var bir de %30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Iç meniskusun anasını bellemisiz. Tamamen aldılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sağol. Birazdan taburcu olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tamamını alınca kadavradan nakil yapıyorlardı, yapmadılar mı? Onu bir araştır bence çünkü çok kısa süre sonra kireçlenme falan görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tamamını almamışlardır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Aldılar abi canlı canlı izledim. Ama nakil falan olmadı. Çok yaygın bir şey değil galiba nakil benim bildiğim kadarıyla. Kireçlenme de kısa sürede olan bir şey değil diye biliyorum. Uzun sürede ortaya çıkıyor (10-15 yil). Gerekirse düşünürüz tabii nakli. Ama özel sigorta yine ödemeyecek onu. Baltalimanına falan giderim herhalde. Nakil için de 15k isterler yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Oha lokal anesteziyle mi yaptılar ameliyatı? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Evet hatta ben istedim lokal olsun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ortopedik ameliyatların bir çoğunu lokal ile yapabiliyorlar artık ya. Ben izlemeye katlanamam diye genel anestezi istemiştim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 İkinci kez pörtledikten sonra ne gibi sorunlar yaşadın? İçten yanma, ağrı, zayıflık falan nedir belirtileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Holy said: Ortopedik ameliyatların bir çoğunu lokal ile yapabiliyorlar artık ya. Ben izlemeye katlanamam diye genel anestezi istemiştim ama. abi gözlerini kapasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 o zaman da ağzımdan giriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 arcane said: İkinci kez pörtledikten sonra ne gibi sorunlar yaşadın? İçten yanma, ağrı, zayıflık falan nedir belirtileri? abi ikinci kez pörtlemesi yeni oldu zaten sdfsd. ha olay anından sonrasını diyorsan yanma gibi bir şey oldu o anda. sonrasında ağrı, diz kitlenmesi. menisküs araya iyi girmiş 30-45dk lık ameliyat 75dk falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar