Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ tarafım pert

kozalak

Öne çıkan mesajlar

söyledim onu ya. daha fazla indirim yapabilirmisiniz diye sordum, adam bi görüşeyim ben, size haber veririz dedi. haber vermediler hala. ben aradım sordum kız da son fiyat bu diyor. adamdan haberi olmayabilir diycem de sallamamış da olabilirler.
işlerine gelirse artık. yarın arayıp ameliyatı olmayacağımı söyleyecem.

sağlık sektöründe çök iyiyiz anasını satayım. özel sigorta yaptırırsın adam sen kolunu daha önce kırmışsın, ben bunu karşılamam sorry der, devlet hastanesine gitsen 1 ay sonraya randevu verirler, özele gitsen donunu alırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldılar abi canlı canlı izledim. Ama nakil falan olmadı. Çok yaygın bir şey değil galiba nakil benim bildiğim kadarıyla.
Kireçlenme de kısa sürede olan bir şey değil diye biliyorum. Uzun sürede ortaya çıkıyor (10-15 yil). Gerekirse düşünürüz tabii nakli. Ama özel sigorta yine ödemeyecek onu. Baltalimanına falan giderim herhalde. Nakil için de 15k isterler yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

İkinci kez pörtledikten sonra ne gibi sorunlar yaşadın? İçten yanma, ağrı, zayıflık falan nedir belirtileri?

abi ikinci kez pörtlemesi yeni oldu zaten sdfsd. ha olay anından sonrasını diyorsan yanma gibi bir şey oldu o anda. sonrasında ağrı, diz kitlenmesi. menisküs araya iyi girmiş 30-45dk lık ameliyat 75dk falan sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...