Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Yüklenme dediyse yüklenme, hem eklemin kendisi hem o eklemin dönme momentini kontrol eden bağların pertken yürümeyiver abi, tuvalete gidip gelsen yeter. Şakaya gelmez bu işler, anane gibi mümkün olan tüm imkanları zorlamayın, yatın da hızlı ve tamamen iyileşsin. Ben de bir ay önce falan düştüm, doktor çapraz bağlarını koparmışsın dedi, sonra 2 profesör ayrı ayrı bir şey yok dedi, stresi bile yetti :p Ödemler de duruyor hala, buz falan yapıyorum. Çok geçmiş olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Diz bu şakaya gelmez, hani iyice iyileşsin ilerde yaşlılıkda patlak verir şimdiki iyileşme sürecindeki minicik bir hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gitme olm, otur oturdugun yerde.. haa ayagindaki sargilarin ve degneklerin sana tatli seker bi karizma katip parktaki kizlarin sana yanasim,, auhhh canimmss nolmus sana bole dicegini umuyosan orasini you know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Evet genelde o etkenler kamçılar Türk gençlerini, "yatağa bağlasanız durmam valla" anlayışıyla da birleşince böyle sağlıksız durumlar ortaya çıkıyor. Adam bayrama kadar hastaneden bırakmak istemem demiş, sen günde 1 km yürüyüp anlatıyorsun bir de marifet gibi, aman diyim abi yapma böyle şeyler :p Law'ın dediğine aynen katılıyorum, artı bu yaşta bile %100 iyileşme sağlayamayabilirsin zorlarsan, ya da tekrarlaması daha kolay olur falan. İyileşmeden kalkılmaz, diz en ağır işi yapan eklem vücutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 olm doktor çıkabilirsin dedi lan. yürüme dese yürümezdim zaten. dizine yüklenme dedi sadece. şu koltuk altı değneklerinden almayı düşünüyorum o daha rahat olurmuş.hastanede yatarken de yürüttüler zaten. çok yatarsan kanda pıhtılaşma olması ve başka şeyler olma ihtimali varmış. park dediğim yer 150 metre yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Demin 600 metre diye bir şey okudum da sanki, sahilmiş o galiba. İyi madem de dikkat et, değneği de etkin kullan, yüklenmiyorum sanıp farketmeden yükleniyorsundur arada ondan gıcırdıyordur. Kolun falan acısın o derece değneğe aban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 o 600 ü bi kere yaptım ya. yapmam daha zaten. gıcırtı yürürken değil evde egzersiz yaparken dizi açıp kapattığımda oluyo. sağ dirsekte de sorun oldugundan tek degnek kullanabiliyorum, mümkün olduğunca yüklenmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kozalak nasıl oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yazdık ya :D doktor durumumun gayet iyi olduğunu söyledi. egzersize devam, yürürken dizlik takmaya devam. haftaya yine kontrol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Çok okuyamadım da geçmiş olsun diyeyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 :) sen çok azimli ve cesaretlisin,ben hala sevgi ile tatlı sözlerle konuşa konuşa ayağımı yürümeye teşvik ediyorum benim ki biraz nazlı da :D ha bu arada bende koltuk altından destekli olan değneklerden tercih etmiştim,inanılmaz rahat,tabi alıştıktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cesaret zarar getirecek gibi ama bu sefer o yüzden sadece azim alayım :D dizim hamlamış gibiydi sabah egzersizde geç açıldı. bu kadar yürümem bi daha. ben de sabah sipariş verdim koltuk altı değneğinden 2 tane. dğer değneği tek kullanabiliyodum dirsek tarafımda da ufak bi kırık oldugundan. bu değneklerin ikisini de kullanabilicem. ayağımın üzerine de hiç basmamış olacağım için daha çabuk iyileşecek(doktor öyle dedi). keşke benim de ayağımda bi yer kırılsaydı, çapraz bağ, menisküs çok kötü bişeymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o koltuk değneklerini de yara yapıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ya gün içinde aktif kullanmıycam zaten. günde 1 kere dışarı hava almaya çıkıyorum o kadar. o da yara yapacaksa işimiz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 SekerPembe said: :( seninkini küçümsemiş gibi olduk ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kozalak said: SekerPembe said: :( seninkini küçümsemiş gibi olduk ya :) yok canım ondan deil sen öyle konuşunca içim ezildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 haha iyi o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kozalak said: ya gün içinde aktif kullanmıycam zaten. günde 1 kere dışarı hava almaya çıkıyorum o kadar. o da yara yapacaksa işimiz var :D yara boyutuna geçmese de koltuk altlarında bi morarma söz konusu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hmmm. napalım morarırsa da morarsın ya napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 annem kullandıydı kalça kemiğini kırdığında, koltuk altına gelen kısımlar baya zorluyor oraya yumuşak bişiyler ile takviye yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bişeler koyarız oraya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lan aldım koltuk değneğini ama kullanmıyorum. garip geldi rahatsız etti. beceremedim sdf. boşaa verdik parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 işe döndüm nihayet, 1 hafta oldu. dün itibariyle de değneği bıraktım. baya rahat yürüyorum artık ama çok hafif bi sendeleme oluyo. çocuklar gibi sevinçliyim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar